Volkan Demirel'den Galatasaraylılara çağrı

Volkan Demirel, Galatasaray'ın İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maç sonrasında Fernando Muslera'yı performansından ötürü överken sarı-kırmızılı taraftarlara da çağrıda bulundu.

Süper Lig'in 9. haftasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk eden Galatasaray, ikinci yarıda zorlandığı maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Sezon başında yediği hatalı goller sonrasında eleştiri oklarının hedefi haline gelen Uruguaylı, Konyaspor karşısında alınan galibiyette kurtarışlarıyla büyük pay sahibi olurken futbol yorumcusu Volkan Demirel'den de övgü aldı.

Yeniden yapılanmaya gideceklerini açıklamışlardı... Camiayı sarsan kavga sonrası Volkan Demirel iddiası

"MUSLERA OLMASA..."

Galatasaray'ın önemli bir galibiyet aldığını vurgulayan Volkan Demirel, "Galatasaray için çok şey söylenebilir ama Fenerbahçe ile Trabzonspor karşılaşırken, Beşiktaş puan kaybederken 3 puan almak önemli. Galatasaray'ın geçmiş haftalarına da baktığımızda oyunu yönlendirebilen bir Galatasaray yok. 70. dakikalarda oynama sürelerine bakıldığında, yüzde 71'e 29 Konyaspor öndeydi. Golde kaleciye faul yok gibi. 1-0 geri düştüler, oyunu çevirmeye çalıştılar, zorlandılar." dedi.

Galatasaray okçusuyla güldü! Maç sonucu: İttifak Holding Konyaspor-Galatasaray: 1-0

Muslera'nın yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurduğunu belirten yorumcu, "Çok yan top oldu, bugün Muslera olmasa maç farklı bir skorla bitebilirdi. Galatasaray taraftarına sesleniyorum, Muslera'nın kıymetini bilsinler. Her zaman iyi olamazsınız, Muslera Galatasaray için bir değerdir, takımın kaptanıdır. Bugün de kalesini Muslera gibi korudu. Kötü oyun ama tebrik etmek lazım, Galatasaray 3 puanı almayı bildi." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den Galatasaray taraftarına mesaj: Gelecekte yapacağız