Volkan Demirel'den ayrılık iddialarına yanıt geldi

Fenerbahçe'de antrenörlerden biri olan Volkan Demirel'in kulüpten ayrılacağı gündemde. Volkan Demirel, ayrılık iddialarına yanıt verdi.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Topuk Yaylası kampına başladı. Sarı-lacivertlilerde 17 yıl kaleci, son 2 yıldır da antrenör olarak görev alan Volkan Demirel kamp kadrosunda yer almadı. Demirel, mazeret bildirerek 2 gün izin aldı. Ayrıca Volkan Demirel'in Vitor Pereira ile tanışma toplantısında yer almadığı gündeme geldi. Demirel, konu hakkında açıklamalar yaptı.

Tanışma toplantısına geldi mi, gelmedi mi?

Hürriyet'in sorularını yanıtlayan Volkan Demirel, "Vitor Pereira ile tanışma toplantısına gelmediğin iddia ediliyor?" sorusuna yanıt verdi. Demirel, "Yok, oradaydım ben, tanıştık. Daha doğrusu 'Hoş geldin' dedim. Kendisiyle zaten tanışıyorduk" yanıtını verdi.

Volkan Demirel: "Yurt dışına gitme durumum belli değil"

Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edilen Volkan Demirel, görevine devam etmeyeceği konusunda ise, "Şu anda bir şey yok. Bakacağız. Yurt dışına gitme durumum belli değil. Belli olsun, ben zaten gerekeni söylerim" dedi.

"Sivildim, o yüzden fotoğrafta yer almadım"

"Başkanla görüşüyoruz. Sorun yok" diyen Demirel, toplu fotoğrafta neden yer almadığı sorusuna da "Yok, oradaydım ama sivildim. O yüzden fotoğrafa girmedim" dedi. Ayrıca Demirel, Topuk Yaylası kampına gelme ihtimalinin henüz belli olmadığını ifade etti.

FB TV'de neler söylemişti?

2016 Eylül ayında Volkan Demirel, Vitor Pereira'nın yerine Hollandalı çalıştırıcı Dick Advocaat'ın gelmesinin ardından Portekizli çalıştırıcıyı eleştirmişti. Demirel, "Sezon başı kampını iyi geçirmedi takım arkadaşlarım" demişti.

10 kupa kazandı

2002 yılında Kartalspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Volkan Demirel, 2019'da futbolu bırakana dek sadece sarı-lacivertli formayı giydi. Fenerbahçe'de oynadığı 523 maçta 511 gol yiyen Demirel, 198 karşılaşmada kalesini gole kapatmıştı.