Volkan Demirel'den ağlatan Christian Atsu paylaşımı: Acısı hiç bitmeyecek

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, öğrencisi Christian Atsu ve A takımın malzeme sorumlularından Onur Akdeniz için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, depremde hayatını kaybeden Ganalı futbolcusu Christian Atsu için yaptığı paylaşımda, "Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum. Acısı hiç bitmeyecek. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Mekanın cennet olsun güzel insan" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da enkaz altında kalarak vefat eden Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu için Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Demirel, Atsu ile birlikte olduğu fotoğrafı paylaşarak, "Acımın tarifini kelimelere dökemiyorum. Acısı hiç bitmeyecek. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Mekanın cennet olsun güzel insan. Hepimizin, tüm sevenlerinin başı sağ olsun" notunu ekledi.

Hatayspor Malzeme Sorumlusu Onur Akdeniz için de bir paylaşım yapan Volkan Demirel, "Çok zor zamanlardan geçiyor, çok büyük acılar yaşıyoruz. Mekanın cennet olsun sevgili kardeşimiz Onur. Kalbimizdesin... Hepimizin, sevenlerinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.