Volkan Demirel yine Sarı-Lacivert! Süper Lig'de büyük sürpriz...

Süper Lig'in Sarı-Lacivertli ekibi, Volkan Demirel için harekete geçti. Ligden çekilen Hatayspor'un başındaki Volkan Demirel, yeni bir maceraya atılmaya sıcak bakıyor. Resmi teklifin kısa süre içinde yapılacağı belirtiliyor.

Fanatik

Volkan Demirel teknik direktörlük kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Yaşanan deprem felaketi sonrası Hatayspor'un ligden çekilmesinin ardından birçok futbolcu takımdan ayrılırken, Volkan Demirel de takıma veda edebilir.

VOLKAN DEMİREL HOCALIK KARİYERİNE İYİ BİR GİRİŞ YAPTI

Fenerbahçe'deki yardımcı antrenörlük görevinin ardından Fatih Karagümrük'te teknik direktörlük kariyerine adım atan Volkan Demirel, İstanbul ekibinde başarılı bir grafik çizmişti. Karagümrük'ten beklenmedik şekilde ayrılan Volkan Demirel daha sonra Hatayspor'a imza atmıştı.

ANKARAGÜCÜ'NDEN VOLKAN DEMİREL HAMLESİ

Hatayspor'u ligin dibinden alan Volkan Demirel, ikinci macerasına da iyi bir giriş yapmıştı. Genç teknik adam şimdi Sarı-Lacivertlilerle yeni bir maceraya atılmaya hazırlanıyor. Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, göreve Volkan Demirel'i getirmek istiyor.

SEDAT AĞÇAY İLE İMZALANMIŞTI ANCAK...

Ankaragücü kısa süre önce Sedat Ağçay ile sözleşme imzalamasına karşın Volkan Demirel ile görüşme gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Başarılı hocayla anlaşma sağlanması durumunda Volkan Demirel, Ankaragücü'nün başarısı için yeniden sahaya inecek.