Volkan Demirel ''kaçırma başkan'' dedi, Ali Koç işi bitirdi! Milli yıldız Fenerbahçe'de...

Ali Koç, Volkan Demirel'in parlattığı yıldızı kaptı. Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel ile yıldızlaşan Emre Mor'a Fenerbahçe Başkanı Ali Koç harekete geçti. Milli yıldız Fenerbahçe'ye transfer olmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

TRT Spor

Volkan Demirel ile küllerinden doğan Emre Mor'u Ali Koç kaptı. Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un gelişiyle beraber transferde hareketli anlar yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında genç teknik direktör ile yıldızlaşan milli futbolcu Emre Mor için ilk teklif yapıldı.

Mauricio Lemos depremi! Fenerbahçe-Shkupi maçı sonrası ortalık yıkıldı

VOLKAN DEMİREL YILDIZLAŞTIRDI ALİ KOÇ KAPTI

TRT Spor'un haberine göre; Emre Mor için Fenerbahçe başta olmak üzere, Trabzonspor ve Beşiktaş'ta devreye girdi. 3 büyük kulüpte milli yıldız için Fatih Karagümrük'e sözlü teklifte bulundu.

Haberin devamında Emre Mor'un kararını yurt dışından geldikten sonra vereceği belirtilse de, oyuncunun Fenerbahçe'ye yakın olduğu ve sarı-lacivertlilerin imza aşamasına geldiği ifade edildi.

Daha önce çıkan haberlerde Volkan Demirel'in Faith Karagümrük'ten ayrıldığı dönem Emre Mor'u Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a önerdiği belirtilmişti.

Ergin Ataman'ın prensiydi... Pınar Karşıyaka'dan tozu dumana katacak transfer!

EMRE MOR'UN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Geride bıraktığımız sezonda Fatih Karagümrük formasıyla ligde 26 maça çıkan Emre Mor 5 gol, 3 asistlik performans sergilemişti. 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 1.7 milyon euro.

Luis Campos PSG'yi karıştırdı! Lionel Messi isyanı başlattı: Kulüp yangın yeri