Volkan Demirel haklı mı? Taraftarlar ikiye bölündü! Fenerbahçe ve Vitor Pereira...

Yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin sahasında Alanyaspor'a 2-1 mağlup olduğu maç sonrası Vitor Pereira'yı topa tuttu. Volkan Demirel'in Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'si için ‘Anadolu takımı gibi' ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın göreve gelmesiyle birlikte Sarı-Lacivertlilerdeki yardımcı antrenörlük görevinden ayrılan Volkan Demirel, yayıncı kuruluşta yorumculuk yapmaya başlamıştı. Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Alanyaspor'a 2-1 mağlup olduğu maçı yorumladığı sırada Vitor Pereira için kullandığı ifadeler dikkat çekti.

VOLKAN DEMİREL: ROSSI FENERBAHÇE'NİN FUTBOLCUSU MU?

Diego Rossi'nin Fenerbahçe'nin futbolcusu olmadığını dile getiren Volkan Demirel, "Rossi diye bir oyuncu aldı Fenerbahçe. Bazı maçlarda skora katkısı oldu evet ama Fenerbahçe futbolcusu mu? Fenerbahçe'nin o bölgedeki oyuncusu Rossi mi? Birkaç pozisyon var, topları ezdi. Pelkas da yaptı ama Pelkas'ın mazereti var. Rossi en çok oynayan oyunculardan biri ama topları ezdi" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE ANADOLU TAKIMI GİBİ..."

Öte yandan teknik direktör Vitor Pereira'ya da çok sert eleştiriler getiren Volkan Demirel'in Fenerbahçe için 'Anadolu takımı gibi' ifadelerini kullanması dikkat çekti. Volkan Demirel'in Vitor Pereira sözleri şöyle:

"Fenerbahçe bugün, sanki bir Anadolu takımı gibi yerleşmiş, kaptığı toplarla hızlı hücuma kalkmaya çalışıyor gibi. Beni rahatsız eden bu. Geçiş hücumu futbolda var. Hızlı hücum, tek pasta atak var ama Fenerbahçe oyununun tüm maç boyunca buna dayalı olması rahatsız ediyor. Koşuyorlar, mücadele ediyorlar, defans üçlüsü de takımı iyi çıkarıyor ama Fenerbahçe'nin bir set oyunu, yerleşik saha oyunu yok. Fenerbahçe'nin biraz daha kısa paslarla rakip sahada pozisyon bulması gerekiyor."

TARAFTARLAR İKİYE AYRILDI

Volkan Demirel'in bu sözleri Fenerbahçeli taraftarların bir kesimi tarafından desteklenirken bir kesim de efsane isme tepki gösterdi.