Volkan Demirel'in tahtı yıkıldı! Sürpriz ayrılık sonrası sansasyonel imza

Volkan Demirel ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük, sansasyonel bir ismi takımın başına getiriyor. Volkan Demirel ise sürpriz şekilde vedalaşan İstanbul ekibi, teknik direktörlük koltuğuna dünyaca ünlü ismi oturtuyor. İşte detaylar...

Goal.com

Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel sonrası takımın başına kimin geçeceği belli oldu. Juventus'un efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Andrea Pirlo ile anlaşma sağlayan başkan Süleyman Hurma, takımını İtalyan ekolüne teslim edecek.

VOLKAN DEMİREL'İN YERİNE ANDREA PIRLO GELİYOR

Aksam.com.tr'nin Goal.com'dan aktardığı habere göre, Andrea Pirlo yakın zamanda VavaCars Fatih Karagümrük ile sözleşme imzalayacak. 2019-20 sezonunda Serie A şampiyonluğu yaşayan Juventus, Pirlo yönetimindeki sezonu dördüncü sırada tamamlamış ve uzun süren şampiyonluk serisine son vermişti.

Bu gelişmelerin ardından takımdan gönderilen genç teknik direktör ise daha sonra hiçbir takımı çalıştırmamıştı. İtalyan ekibindeki görevinin ardından uzun süre dinlenen 43 yaşındaki çalıştırıcı, şimdi Türkiye'nin yolunu tutacak.

ANDREA PIRLO KARAGÜMRÜK'TE İTALYAN RÜZGÂRI ESTİRECEK

Süper Lig'e yükseldiği andan itibaren kadrosunda her zaman İtalyan futbolcu bulunduran ve Fabio Borini, Emiliano Viviano, Davide Biraschi gibi, eski Serie A yıldızlarını transfer eden Fatih Karagümrük, yeni sezona da Andrea Pirlo ile başlamayı hedefliyor.

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Andrea Pirlo'nun İstanbul'a yalnız gelmeyeceği ve yardımcılarının da Roberto Baronio, Paolo Bertelli ve Antonio Gagliardi olacağı ifade edildi.