Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin imdadına yetişti! Emre Belözoğlu aradan çekilince...

VavaCars Fatih Karagümrük ile önümüzdeki sezonun planlamasına başlayan Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin elden çıkarmak istediği Mauricio Lemos'a talip oldu. İsmi uzun süre Medipol Başakşehir ile anılan Lemos için Volkan Demirel'in Fatih Karagümrük yönetimine bir rapor sunacağı öğrenildi.

Aksam.com.tr

İlk teknik direktörlük deneyiminin altından başarıyla kalkan Volkan Demirel, önümüzdeki sezon için gözünü Avrupa kupalarına dikti. Bu hedef doğrultusunda bir kadro kurmak isteyen Volkan Demirel, Emre Belözoğlu'nun Francis Nzabe'yi Medipol Başakşehir'e transfer etmesinin ardından Mauricio Lemos'a talip oldu.

Çağdaş Atan büyük oynuyor! Gol makinesi Yılport Samsunspor'a

VOLKAN DEMİREL'İN STOPER ÇIKMAZI

Sezonu Belçika'nın Beerschot V.A. takımında kiralık olarak geçiren Uruguaylı, sezon sonu sarı-lacivertlilere geri dönecek. Kim Min-jae, Attila Szalai, Serdar Aziz gibi isimlerden formayı alması zor görünen Lemos'u sarı-lacivertli kulüp elden çıkarmak istiyor. Fatih Karagümrük'te; Davide Biraschi, Derrick Luckassen ve Ervin Zukanovic gibi isimlerin sezon sonu sözleşmeleri sona ereceği düşünüldüğünde Volkan Demirel için ligi tanıyan bir stoper hayati öneme sahip.

Fernando Muslera rahat bırakmıyor! Bu transfer olacak

EMRE BELÖZOĞLU BU KEZ LEMOS'U İSTEMEDİ

Sezonun bitmesiyle birlikte Fenerbahçe'nin kapısını çalması beklenen Karagümrük'ün Lemos transferini mümkün olan en düşük maliyetle bitirmek istiyor.

İsmi uzun süre Medipol Başakşehir ile anılan 26 yaşındaki stoper için Emre Belözoğlu tercihini Francis Nzabe'den yana kullanmıştı. "Boz-Baykuşlar", geçtiğimiz günlerde Nzabe ile üç yıllık sözleşme imzalamıştı.

Hatırlanacağı üzere Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev aldığı 2020 yazında Lemos'u Las Palmas'tan 1 milyon 500 bin euro bedelle transfer etmiş, bir dönem Barcelona'nın kapısından dönen Lemos, sezon başı Belçika ekiplerinden Beerschot V.A. takımına kiralık gitmişti.

Mert Hakan Yandaş'ın pişmanlığı

Artem Dovbyk mi Alexander Sörloth mu derken Valerien Ismael'den flaş hamle