Volkan Demirel açıkladı! Caner Erkin golden sonra kendisine ne dedi?

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük 2,5 yıllığına göreve getirdiği Volkan Demirel için imza töreni düzenledi. Doğru zamanda doğru yerde olduğunu belirten Volkan Demirel, yarın ağırlayacakları Fenerbahçe maçına da değindi. Volkan Demirel son olarak transfer sorusuna da cevap verdi.

Fatih Karagümrük 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı Volkan Demirel için imza töreni düzenledi. Volkan Demirel'in imza töreninde yaptığı açıklamalar şöyle:

"UMARIM 2,5 SENE SONUNDA HEDEFLERİMİZİ BAŞARABİLİRİZ"

"Hedeflerimiz çok büyük. 2.5 yıllık bir sözleşmemiz var. Umarım bu sürenin sonunda hedeflerimizi başarabiliriz. Karagümrük'ü elimden geldiği kadar düşüncelerimle, katkılarımla, aklımdakilerle bir yere getirmek için bir söz verdim.

"SONU GÜZEL OLACAK, SÖZ VERİYORUM"

Görevim gereği Türkiye Ligi'ni çok iyi takip ediyordum. Her takımı az çok tanıyordum. Karagümrük'ün içine girdiğim andan bildiklerimin daha fazla olduğunu gördüm. Uzun bir yolculuğa çıktık birlikte umarım bunun sonu güzel olacak. Bunun için kendi adıma söz veriyorum.

FENERBAHÇE SORUSUNA CEVAP

Ben doğru zaman ve doğru yerde olduğumu düşünüyorum. Hedeflerim arasında yurt dışında çalışmak da var ama her şeyin sırası var. Şu an doğru yerdeyim.

EGEMEN KORKMAZ EKİBE KATILACAK MI?

Egemen Korkmaz benim her zaman yanımda olmasını istediğim biri ancak şu an bulunduğu konum itibariyle bunu ondan isteyemem. Abdullah hocadan da isteyemem. Ekibimle teknik direktörlük kariyerimi noktalamak istiyorum. Ekip işi benim için çok önemli. Yola çıktığım ekiple devam etmek isterim hep. Tabii ki dahil olanlar olacaktır ama çıkan olmayacaktır.

CANER ERKİN GOLDEN SONRA KENDİSİNE NE DEDİ?

Caner'i çok eskiden beri tanıyorum. Her ne kadar zaman zaman eleştirilse de Türk futboluna verdikleri yadsınamaz. Göztepe maçında Caner'in gol atması ikimiz için de ekstra bir motivasyon oldu. Caner'in gol attıktan sonra 'Volkancım hoş geldin' dedi, ikimize de motivasyon sağladı.

TRANSFER KONUSU

Transfer yapmak için transfer yapmak istemiyorum. Hem kulübün bütçesinden dolayı hem de kadromuz yeterli. Genç futbolcularımız da var. İsim vermek istemiyorum ama 2-3 günde bana kendisini ispat eden isimler var.

FENERBAHÇE MAÇI

Güzel bir maç olacak. Benim için çok duygulu bir maç olacak. En iyi şekilde çıkıp elimizden geleni yapacağımızı düşünüyorum.

"SEMTİMİN TAKIMINA GELDİM"

Ben az çok Fatih'i biliyorum, taraftar kitlesini de biliyorum. Az ve öz bir taraftar kitlesi var. Yakında stadyumumuz da açılacak, başkanımız bunun için çok uğraşıyor. Ben çok şahit oldum Fatih Karagümrük'ün seyircisinin, 30 bin 40 bin kişinin olduğu stadyumlarda takımlarına nasıl destek olduklarına. Semtimin takımına geldiğim için mutluyum.

"ÇALIŞTIĞIM TÜM HOCALARDAN FARKLI OLMAK İSTİYORUM"

Birçok teknik adamla çalıştım. Hepsinden bir şeyler öğrendim ama benim olmak istediğim teknik direktör hepsinden farklı. Ben her zaman yazarım, futbolculuk döneminde de yazdım, şuanda da yazıyorum. Ben duygularıyla yaşayan bir insanım.

Daha çok oyunculara dokunma odaklı bir teknik direktörlük profili çıkaracağımı düşünüyorum.

"ZICO BENİM İÇİN BABA GİBİDİR"

Zico ile çalıştım ben. Zico benim için baba gibidir. Zico ile fazla taktik bile çalışmıyorduk. Zico bana o duyguyu vermişti. En başarımı zamanlarımızı da onun döneminde yaşadık."