Volkan Bayarslan maçı bu yüzden oynatmış!

Rize'deki yoğun kar yağışı Çaykur Rizespor-Trabzonspor maçının ertelenmesini gündeme getirdi. İncelemelerde bulunan hakem Volkan Bayarslan “Yumuşak bir kar” ifadelerini kullanarak maçı oynattı.

AKŞAM

Maç öncesi Rize'de yoğun kar yağışı nedeniyle saha beyaza büründü. Zemindeki karı temizlemek için yoğun çalışmalar yapıldı. Bu gelişme sonrası maçın ertelenmesi gündeme geldi.

Kar geldi, Fırtına dindi! Maç sonucu: Çaykur Rizespor 3-2 Trabzonspor

Yapılan çalışmaları yakından takip eden maçın hakemi Volkan Bayarslan ise "Erzurum'da böyle kar çok gördüm. Yumuşak bir kar. İyi temizlemeyle maçı oynatabiliriz." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı: Şampiyonluk kutlamaları uzayacak

Karşılaşma kötü bir zemin üzerinde oynandı. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz karşılaşma öncesi, "Sahaya baktığımız zaman iki takım için de eşit şartlarda oynanacak bir oyun. Bunun bir mazereti olamaz." ifadelerini kullandı. Maç 20 dakika geç başladı.

Bülent Korkmaz: Bu maç kırılma maçıydı

"BU MAÇLARA ALIŞKINIM"

55'te oyuna giren Pohjanpalo attığı 3 penaltı golüyle geceye damga vurdu. Finlandiyalı oyuncu, Alex'ten (Mayıs 2011'de Ankaragücü) bu yana bir Süper Lig maçında üç penaltı golü atan ilk oyuncu oldu. Pohjanpalo, "Finlandiya'dan bu tür maçlara alışkınım." dedi.

Ali Koç'un teşekkürü sonrası Ersun Yanal AKŞAM'a konuştu! Altay Bayındır sözleri...

7 YIL SONRA GALİBİYET

Çaykur Rizespor, Süper Lig'de Aralık 2015'ten bu yana ilk kez Trabzonspor'u mağlup etti. Trabzonspor bu sezon ikinci yenilgisini aldı.

Kerem Aktürkoğlu, Marcao, Victor Nelsson'a 1 milyar 147 milyon TL! ÖZEL!