Vitor Pereira'nın tek hedefi Olympiakos galibiyeti

Sarı-Lacivertliler'in hocası Vitor Pereira, ''Taraftarımızın da desteğiyle Olympiakos'u yeneceğiz. Rakibimizin zayıf ve güçlü yanlarını biliyoruz. Gruptaki ilk galibiyetimizi almayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Fanatik

Avrupa Ligi'nde D Grubu'nda sahasında Olympiakos'u konuk edecek Fenerbahçe 'de, bir dönem Yunan ekibini de çalıştıran teknik direktör Vitor Pereira, bu önemli mücadeleden galibiyetle ayrılacaklarına inanıyor.

"OLYMPIAKOS'U YENECEĞİZ!"

Kadıköy'de taraftarın desteğinin önemine vurgu yapan Pereira, "Onların bize verdiği güçle kendi gücümüzü birleştirip, Olympiakos'u yeneceğiz." dedi.

"MEYVELERİ TOPLAMAYA BAŞLADIK"

Deneyimli çalıştırıcı ayrıca, "Sezon başından beri uygulamak istediğimiz sistemin meyvelerini toplamaya başladık. Bütün oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

"HERKES PAY SAHİBİ OLACAK"

"Eldeki kaliteli kadroyu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum" diyen Portekizli hoca, "Bütün oyuncularımızı bu zorlu maratonda devreye sokup, başarıya giden yolda pay sahibi olmalarını istiyorum. Artık bir haftada 3 maçın üstesinden gelecek seviyeye ulaştık." dedi.

"RAKİBİMİZİN EKSİK VE GÜÇLÜ YANLARINI BİLİYORUZ"

Gruptaki ilk galibiyeti almak istediklerini söyleyen Pereira, "Olympiakos maçı öncesi Süper Lig liderliği bize ayrı bir motivasyon kaynağı olacak. Rakibimizin eksik ve güçlü yanlarını biliyoruz. Grubumuzdaki ilk galibiyetimizi alarak, seyircimize 3 puanı armağan etmek istiyoruz" yorumunu yaptı.

(Fanatik)