Vitor Pereira'nın büyük başarısı! 1.5 milyon euroya alınmıştı, 7 katı fiyatına...

Fenerbahçe'den kovulan Vitor Pereira'nın sezon başı takıma aldırdığı Miguel Crespo, performansıyla transferin gözdesi haline geldi. Pereira'nın direktifleri doğrultusunda 1,5 milyo euroya alınan Crespo için Fenerbahçe tam 10 milyon euro bonservis istedi.

Fenerbahçe'de taraftarların sevgilisi haline gelen; özellikle Galatasaray derbisindeki uzatma dakikalarında attığı golle sarı-lacivertlilerin gönlünde taht kuran Miguel Crespo'da son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde Vitor Pereira tarafından ısrarla istenen Miguel Crespo'ya talip çıktı. Avrupa'nın iki dev kulübünün Portekizli orta saha için hareke geçtiği öğrenildi.

Miguel Crespo'ya Atletico Madrid ve Everton'ın ilgisinin olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertli idarecilerin tecrübeli oyuncu için 10 milyon euronun altındaki transfer tekliflerini kabul etmeyeceği vurgulandı.

Rıdvan Dilmen "hazır olun" dedi ve gündemi sarsacak bilgiyi paylaştı

1.5 MİLYON EUROYA ALINMIŞTI

Vitor Pereira'nın transfer raporu doğrultusunda kadroya katılan Miguel Crespo için sarı-lacivertliler sezon başında 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. Miguel Crespo'nun güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Ali Koç'un "1 ay içinde açıklayacağım" dediği büyük proje ortaya çıktı

DEVRE ARASINDA REDDEDİLMİŞTİ

Atletico Madrid'in devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'ye Miguel Crespo için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu ancak sarı-lacivertlilerin bu teklifi gelecek sezon başında değerlendirmek üzere reddettiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin Miguel Crespo için gelecek teklifleri cazip bulması halinde değerlendirmeye alacağı kaydedildi.

Abdullah Avcı'nın isteğini Trabzonspor kırmadı; Fenerbahçe'ye transferde sürpriz çalım!

3 GOL VE 2 ASİST ÜRETTİ

25 yaşındaki oyuncu bu sezon sarı-lacivertli formayla 24 resmi müsabakada şans buldu. Miguel Crespo rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Portekizli oyuncu takım arkadaşlarına ise 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Berke Özer'in ardından Altay Bayındır sürprizi! Fenerbahçe'de kafaları karıştıran gelişme

"Yeni Van Dijk Kim Min-jae"