Vitor Pereira'dan futbolculara 'ayrılık' konuşması

Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira dünkü idman öncesi futbolculara konuşma yaptı. Vitor Pereira hakkında çıkan ayrılık iddialarıyla ilgili oyunculara seslenirken “Gördüğünüz gibi işimin başındayım. Sadece Beşiktaş maçını düşünüyorum. Siz de bunlara kulaklarınızı tıkayın, saha içine ve işinize odaklanın” dedi.

Fanatik

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'dan futbolculara 'ayrılık' çıkışı. Portekizli teknik adam dünkü idman öncesi futbolcuları toplayarak bir konuşma yaptı. Vitor Pereira oyunculara 'Buradayım' mesajı verdi.

VITOR PEREIRA'DAN FUTBOLCULARA: GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ İŞİMİN BAŞINDAYIM

Fenerbahçe pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarına devam ediyor ancak Vitor Pereira hakkındaki iddialar da bitmek bilmiyor. Portekizli teknik adam dünkü antrenmanda öğrencileriyle bir toplantı yaparak bu konuyu gündeme getirdi. Vitor Pereira "Hakkımdaki spekülasyonları muhtemelen siz de görüyorsunuz. Ancak gördüğünüz gibi işimin başındayım. Sadece Beşiktaş ile oynayacağımız derbiyi düşünüyorum. Sizden de aynısını yapmanızı istiyorum. Siz de bu konulara kulaklarınızı tıkayın, saha içine ve işinize odaklanın" ifadelerini kullandı.

"DERBİYİ KAZANIP TARAFTARA KENDİMİZİ AFFETTİRMELİYİZ"

Vitor Pereira, Beşiktaş maçının kritik olduğunu belirterek, "Derbiler, takımların durumlarından bağımsız olarak her zaman taraftarlar için çok önemlidir. Gaziantep karşısında aldığımız yenilgiyle önemli bir fırsatı geri teptik. Bizi destekleyenleri fazlasıyla üzdük. İnanıyorum ki pazar günkü büyük maçta her şeye rağmen yine tribünler dolacak, arkamızda onların gücü olacak. Yapmamız gereken derbiyi kazanmak, taraftara az da olsa kendimizi affettirmek" diye konuştu.

(Fanatik)