Vitor Pereira'dan derbi sürprizi: Taraftarları çıldırttı!

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci'nin Beşiktaş derbisine yedek başlaması tartışmalara nede oldu. Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü tercihleri ile ilgili “İrfan Can Kahveci, son iki maçta oynayamamıştı. Bir ara verdiği için ilk 11'de başlamadı. Mert Hakan Yandaş da bir süre bizimle değildi” dedi.

AKŞAM

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, zirve yarışının kaderini belirleyecek olan Beşiktaş derbisinde Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci'yi yedek bırakması sosyal medyada çok tartışıldı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla Vitor Pereira'yı aldığı bu karar için çok eleştirdi. Portekizli çalıştırıcı karşılaşma öncesi bu kararı neden aldığı açıkladı.

4 gollü müthiş derbide kazanan yok! Maç sonucu: Fenerbahçe-Beşiktaş

Pereira, "Sonradan oyuna girseler de bize çok yardımcı olacaktır. İrfan Can Kahveci, son iki maçta oynayamamıştı. Bir ara verdiği için ilk 11'de başlamadı. Mert Hakan Yandaş da bir süre bizimle değildi. İkisi de bu sebeple yedek kulübesinde başlayacaklar ancak hiç şüphe yok ki fırsat geldiğinde bizim için çok önemli olacaklar. İkisi de bizim için çok önemli oyuncular." ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu'ndan olay ima: Fenerbahçe'yi sabote ediyor

AYAKTAYDI!..

Vitor Pereira, derbinin büyük bir bölümünü ayakta takip etti. Portekizli çalıştırıcı, karşılaşma boyunca oyuncularını sık sık uyardı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira maç sonu patladı: Umrumda değil!

0: Fenerbahçe, Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana ilk kez iç sahadaki bir Süper Lig maçında köşe vuruşu kullanamadı.

Ve Fenerbahçe'de beklenen oldu! Vitor Pereira için istifa kararı

Ali Koç ile yan yana! Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı Beşiktaş derbisinde tribündeydi