Vitor Pereira'da yine aynı mesele! Basın toplantısında olay çıktı

Şu sıralar Brezilya devi Corinthians'ı çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, yine benzer bir tartışmayla gündem oldu. Sık sık futbolcularıyla yaşadığı gerilimler nedeniyle eleştiri konusu olan Vitor Pereira'nın oyuncu tercihi basın toplantısına damga vurdu.

Sporx

Sezon başında Fenerbahçe'de çalışan ve görevine son verilen Corinthians Teknik Direktörü Vitor Pereira, Sao Paulo ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından olay yaratan açıklamalar yaptı. Sol kanat oyuncusu Roger Guedes'i merkezde oynatmasıyla ilgili olarak Vitor Pereira'ya eleştirilerde bulunuldu.


Her yol Aaron Boupendza'ya çıkıyor! Alexander Sörloth ve Artem Dzyuba derken...

VITOR PEREIRA: "BEN DE LIVERPOOL'U ÇALIŞTIRMAK İSTİYORUM"

Basın toplantısında bir basın mensubunun Roger Guedes'i işaret ederek, "Futbolcuları neden istedikleri yerde oynatmıyorsunuz?" şeklinde gelen soruya Vitor Pereira, "Bana sorarsanız ben de Liverpool'da teknik direktörlük yapmak istiyorum. Corinthianslılara saygı duyuyorum ama Liverpool da Liverpool'dur. Burada istediğimiz şeyleri değil yapmamız gereken şeyleri konuşmalıyız. Takımın ihtiyacı olanları yapmalıyız. Roger, takımın ihtiyacı varsa ortada da oynar, solda da oynar, sağda da..." cevabını verdi.

İrfan Can Eğribayat bombası! Yeni adresi herkesi şaşırttı

VITOR PEREIRA: "OYUNCULARLA KİŞİSEL SORUNUM YOK"

Pereira ayrıca, "Herhangi bir oyuncuyla kişisel sorunum yok. Onlara yardım etmek için buradayım. Ancak, takımı kurmam için bana para ödeniyor. Roger antrenmanlarda çok çalışan, savaşçı bir oyuncu. Ona merkezde güvenebileceğimi biliyordum. Beklentilerimi karşıladı." ifadelerini kullandı.

53 yaşındaki Portekizli teknik adam, Corintians'ın başında çıktığı 20 maçta 11 galibiyet alırken 5 kez yenildi.

Jorge Jesus'tan Ali Koç'a 10 milyon euroluk talep