Vitor Pereira Trabzonspor'da o yıldıza özel önlem alacak

Süper Lig'de ilk 8 hafta sonunda liderlik koltuğunun sahibi olan Vitor Pereira'nın öğrencileri, mutlak şampiyonluk hedefiyle yoluna devam ediyor. 9. hafta mücadelesinde Trabzonspor'a konuk olacak olan Sarı-Lacivertli ekipte tecrübeli çalıştırıcı takımına son taktiklerini verirken, Trabzonspor'un o yıldızına özel önlem alacağı öğrenildi.

Milli arayı yoğun tempoda Trabzon maçı hazırlıklarını sürdürerek geçiren Fenerbahçe'de planlar şekillenmeye başladı. Öğrencilerinin pestilini çıkaran teknik direktör Pereira, 3 puan hesapları yapıyor. Bir haftadır ekibiyle birlikte bordo-mavilileri analiz eden Portekizli hoca, deplasmanda oynanacak karşılaşmaya özel önlemler alarak çıkacak. Tecrübeli çalıştırıcı, rakibin hücumdaki etkili isimlerinden başta Bakasetas olmak üzere Nwakaeme ve Cornelius'a dikkat çekiyor.

BAKASETAS'A ÖZEL ADAM!

Özellikle Bakasetas'ı adım adım takip etmesi için bir oyuncusunu görevlendirecek olan Vitor Pereira'nin 2-1 kazandıkları Hatayspor karşılaşmasında olduğu gibi bu zorlu deplasmanda da topu rakibe bırakmayı planlıyor. Önceliği rakibini durdurmak olacak Fenerbahçe, hızlı hücumlarla Trabzon'da gol arayacak. Zirvedeki yerini korumayı planlayan sarı-lacivertliler, hem takipçisiyle puan farkını açmanın hem de gelecek haftalar öncesi rakiplerine gözdağı vermenin hesaplarını yapıyor.

PEREIRA TRABZON'A KAYBETMİYOR

Sarı-Lacivertlilerin başında ikinci dönemini geçiren Vitor Pereira, ilk görev süresinde Trabzonspor'a puan kaptırmadı. Portekizli hocanın yönetimindeki F.Bahçe, Kadıköy'deki karşılaşmayı 2-0, deplasmanda ise 4-0 kazanmıştı.

(Fotomaç)