Vitor Pereira oyuncusunu tokatladı! Video dünyada viral oldu: İşte o anlar...

Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Corinthians, Brezilya Ligi'nde Paranaense ile 1-1 berabere kaldı. Portekizli teknik adam maçı 1-0 önde götürdüğü sırada kırmızı kart gören oyuncusuna çok sinirlendi. Vitor Pereira'nın görüntüsü dünyada viral oldu. İşte o anlar…

Vitor Pereira, Paranaense-Corinthians maçında çılgına döndü. Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü, öğrencisi Roni'nin gördüğü kırmızı kart sonrası sinirlerine hakim olamadı. Vitor Pereira'nın küplere bindiği anlar dünya basınında gündeme oturdu.

Mert Hakan Yandaş ayaklanması! "Kafasına koydu şampiyon yapacak"

VİTOR PEREİRA LİDERLİĞİ KAPTIRDI

Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Corinthians deplasmanda Paranaense ile 1-1 berabere kaldı ve liderliği Palmeiras'a kaptırdı. Mücadelenin 5. dakikasında Roger Guedes ile öne geçen Vitor Pereira'nın öğrencileri, 82'de David Terans'ın penaltı golüne engel olamadı ve sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

KIRMIZI KART SONRASI ÇILDIRDI

Mücadele sonrası Corinthians lig liderliğini Palmeiras'a kaptırırken maçın 71. dakikasında yaşananlar geceye damga vurdu. Vitor Pereira, öğrencisi Roni'nin gereksiz bir kırmızı kart görmesinin ardından adeta çılgına döndü.

Batuhan Karadeniz yeniden 1. Lig'de! 4 yıl sonra geri dönüyor: Sürpriz transfer...

VİTOR PEREİRA'NIN TOKADI VİRAL OLDU

Vitor Pereira'nın öğrencisine doğru sinirle yürüdüğü ve tokat attığı görüntüler dünyada viral oldu. Milyonlarca kez izlenen görüntüler özellikle Brezilya'da manşetleri süslerken, Vitor Pereira zorla sakinleştirildi.

İşte Vitor Pereira'nın o anları...