Vitor Pereira: Kayıplar olacak moral bozmak yok

Fenerbahçe çalıştırıcısı Vitor Pereira “Biz kazanırken de kaybederken de bir takımız. Amacımız tabii ki kazanmak ancak zaman zaman kayıplar da olacak. Problem yok. Her koşulda beraber çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

AKŞAM

Fenerbahçe'yi geçen sezon şampiyonluktan eden Sivaspor, Kadıköy'den yine puan çıkarttı. Ligde 3'te 3 yapan Sarı-Lacivertliler'in serisinin bozulması, moralleri de bozdu. Teknik Direktör Vitor Pereira ise soyunma odasında yaptığı konuşmayla takımın tekrar toparlanmasına destek verdi. Portekizli teknik adam, "Biz kazanırken de, puan kaybederken de bir takımız. Amacımız tabii ki kazanmak. Ancak zaman zaman puan kayıpları normal. Problem yok, her zaman her koşulda beraberiz, çalışmaya devam" dedi.

"BİZE ÇOK MAÇ KAZANDIRDIN"

Sivasspor karşılaşmasının 42'nci dakikasında kaleci Altay Bayındır'ın topu ayağından kaçırarak rakip oyuncu Henrique'ye yaptığı müdahale penaltı ile sonuçlandı. Mücadelede 1-0 öndeyken penaltı sonrası Sivasspor'un eşitliği yakalamasıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Altay Bayındır'a en büyük destek Teknik Direktör Pereira'dan geldi. Soyunma odasında Altay ile görüşen Pereira, "Moralini bozma, sen bize çok maç kazandırdın, biz bugün takım halinde puan kaybettik" diyerek moral verdi.

Fenerbahçe'de sakatlar can sıkıyor