Vitor Pereira kararını verdi! Mert Hakan Yandaş, Burak Kapacak ve Crespo...

Sezonun ilk yenilgisini Başakşehir karşısında alan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, rotasyon kararından dönerek perşembe günü oynanacak Giresunspor maçına as kadroyla çıkacak. Son haftaların formda ismi Mert Hakan Yandaş da kritik maça ilk 11'de başlayacak. Öte yandan Miguel Crespo ve Burak Kapacak'ın da Giresunspor maçında ilk 11'de başlaması bekleniyor.

ASLAR GERİ DÖNÜYOR

Fenerbahçe'de Vitor Pereira üst üste oynanan Sivasspor ve Frankfurt maçlarının ardından Başakşehir karşılaşmasında rotasyona gitmiş ve sezonun ilk yenilgisini 2-0'lık skorla almıştı. Süper Lig'de Perşembe günü Giresunspor'u ağırlayacak olan Sarı-Lacivertliler, söz konusu karşılaşmaya Mesut Özil, Enner Valencia gibi as oyuncularıyla başlayacak.

MIGUEL CRESPO VE BURAK KAPACAK DA İLK 11'E

Son haftaların formda ismi Mert Hakan Yandaş'ın maça ilk 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılırken, yeni transferler Miguel Crespo ve Burak Kapacak da Giresunspor'a karşı ilk kez 11 şansı bulabilir.

MERT HAKAN YANDAŞ'A ÖZEL GÖREV

Vitor Pereira'nın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Frankfurt maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü ve performansını çok beğendiği Mert Hakan Yandaş'ı Giresunspor maçında özel görevlerle donatıp sahaya süreceği öğrenildi.

Mert Hakan Yandaş sezon başında geçirdiği sakatlık öncesi de Vitor Pereira'nın gözdelerinden biriydi.