Vitor Pereira istedi, Fenerbahçe Kenedy transferi için resmi teklifini sundu

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Yeni sezonda takıma 3-4-3 sistemini oynatmak isteyen teknik direktör Vitor Pereira, Fenerbahçe yönetiminden sol taraf için hücumcu bir oyuncu transferi istedi. Bu bağlamda harekete geçen Sarı-Lacivertliler, bonservisi Chelsea'de bulunan Robert Kenedy Nunes do Nascimento (Kenedy) için İngiliz ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Taraflar arasındaki pazarlıklar sürüyor.

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı için harekete geçti.

PEREIRA HÜCUMCU SOL BEK TALEP ETTİ

3-4-3 sistemini takımına yerleştirmeye çalışan Vitor Pereira hücum özellikleri olan bir sol bek transfer edilmesini yönetimden talep etti.

KENEDY İÇİN İLK TEKLİF YAPILDI

Sarı-lacivertli kurmaylar geçtiğimiz sezon da adın geçen bir ismi gündemine alarak harekete geçti. Bonservisi Chelsea'de olan Brezilyalı sol bek Kenedy için ilk teklif yapıldı.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ

Geçtiğimiz sezonu Granada'da kiralık olarak geçiren Kenedy için Fenerbahçe satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

Chelsea'nin Kenedy'yi yeni sezonda da kadroda düşünmediği öğrenilirken başka kulüplerin de teklifi söz konusu. 25 yaşındaki Kenedy'nin piyasa değeri yaklaşık 10 milyon euro civarında.

(Takvim)