Vitor Pereira ile Mesut Özil arasından su sızmıyor

F.Bahçe, Topuk Yaylası'ndaki çalışmalarını tamamladı. Kampın yıldızı ise Mesut Özil oldu. Pereira ile arasından su sızmayan Özil, takımın yeni lideri olacak.

AKŞAM

Fenerbahçe, yeni sezon çalışmalarını sürdürdüğü Topuk Yaylası'ndaki kampı dün tamamladı. 11 günlük kampta birçok oyuncu göz doldururken yeni sezonun kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Teknik Direktör Vitor Pereira, detaylıca analizlerini yaptı, Csikszereda maçında da kafasındaki planı bir ölçüde şekillendirdi. İlk etapta Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Melih Bostan, Emir Miray Köksal ve Murat Sağlam'ı Samandıra'ya gönderen Portekizli çalıştırıcı, İstanbul'da da bazı isimlerin biletini kesecek ve as takımını kısa süre içinde netleştirecek.

HOCAYA 'BEN BURADAYIM' MESAJI VERDİ

Vitor Pereira, kampta en çok Mesut Özil'in performansından memnun kaldı. Yıldız oyuncuyla özel olarak ilgilenen Portekizli çalıştırıcı, yeni sezonda saha içi lideri olarak da Mesut Özil'i belirledi. Geçen sezon beklentilerin altında kalan 33 yaşındaki 10 numara, Csikszereda ile oynanan ve 2-0 kazanılan hazırlık maçındaki performansıyla da "ben buradayım" mesajını vererek, gerçek kimliği ile saha içinde yer alacağını gösterdi. Oyun planını Mesut Özil üzerine kuracak olan Pereira, saha içi liderinden bazı özel isteklerde de bulunacak. Vitor ile Mesut ilişkisi yönetimi sevindirdi.