Vitor Pereira iddialı: Gezmeye değil şampiyon olmaya geldim

Vitor Pereira, oyuncularını “İstanbul harika bir şehir ama ben buraya gezmeye gelmedim, şampiyon olmaya geldim ve olacağım” ifadelerini kullanarak uyardı.

AKŞAM

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, futbolcularına şampiyonluk hedefi ne yönelik bir konuşma yaptı. Pereira; "İstanbul harika bir şehir ama ben buraya gezmeye gelmedim, şampiyon olmaya geldim ve olacağım" şeklinde konuşurken, koyduğu disiplin kurallarına da herkesin uymak zorunda olduğunu oyuncularına söyledi. Takım içi iletişime çok önem verdiğini oyuncularına anlatan Portekizli Teknik çalıştırıcı, "Ne probleminiz olursa olsun direkt gelin bana söyleyin, ben de sizinle ilgili öyle yapacağım." şeklinde konuştu.

Son dakika Fenerbahçe haberleri...

TAVİZ YOK!..

Portekizli teknik adam sözlerinin sonunda, "Hepiniz çok kaliteli, ünlü oyuncularsınız ama bunu kanıtlayacağınız yer burası yani saha. Sizleri geliştirmek için ben ve ekibim buradayız. Disiplinli olacağız, kurallarımızdan taviz vermeden çok isteyerek tutkumuzla kazanacağız." ifadelerini kullandı

Son dakika Fenerbahçe haberleri... 'Leeds United, Attila Szalai için ideal bir yer'

DIRAR KATILMADI

Öte yandan, Sarı-Lacivertli futbolcular yeni sezon hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Milli takımlarda bulunan oyuncuların yanı sıra ağrıları devam eden Nabil Dirar yer almadı.

Potada 'büyük' kavga