Vitor Pereira 3 detay verdi: Bunlar olmasaydı...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde 1-1 berabere kaldıkları E. Frankfurt maçı sonrası açıklamalar yaptı. Vitor Pereira grupta detayların belirleyici olduğunu söylerken Frankfurt ve Antwerp maçlarında kaçan penaltı ile Olympiakos karşılaşmasının son dakikasında yedikleri gole değindi.

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında E. Frankfurt ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira karşılaşma sonrası konuştu. Vitor Pereira grupta detayların belirleyici olduğunu söylerken Frankfurt ve Antwerp maçlarında kaçan penaltı ile Olympiakos karşılaşmasının son dakikasında yedikleri gole değindi.

Vitor Pereira'nın açıklamaları şöyle:

"Bu grupta detaylar belirleyici oldu. Frankfurt ve Antwerp maçında kaçırdığımız penaltılar, Olympiakos maçında son dakikada yediğimiz gol. Çok mücadeleci bir grup oldu. Evimizdeki Olympiakos maçı dışında her maçta çok iyi oynadık. O maçta da 3 kontra atak golüyle yenildik. Gelecek sene Avrupa'da çok daha iyi performans göstereceğiz.

Bizim için her zaman bir sonraki maç önemli. Ligde durumumuzu toparlamak istiyoruz. Konferans Ligi'nde elimizden geleni yapacağız. O turnuvada da güçlü takımlar var. Konferans Ligi'nde elimizden geleni yapacağız ama lig önemli. Ligde puan farkını kapatmak istiyoruz.

Ligi öncelik olarak görmemiz hocanın değil kulübün kararı. Ben değil kulüp ligi öncelikli görüyor."