Vitor Hugo şaşkına döndü! Takımdan ayrılıyor

Trabzonspor'da Vitor Hugo'nun savunmadaki partnerine teklif yağıyor. Edgar Le takımdan ayrıldıktan sonra Ahmetcan Kaplan ile iyi bir savunma tandemi yakalayan Vitor Hugo, yeni sezonda genç stopere veda edebilir. İşte detaylar...

Takvim

Fırtına, Vitor Hugo'nun yeni ekürisi Ahmetcan Kaplan'ı takımda tutmakta zorlanabilir. Edgar Le'nin sakatlanıp takımdan ayrılması sonucunda formayı kapan ve formu ile Abdullah Avcı'nın gözüne girmeyi başaran genç stoper ile yollar ayrılabilir.

VITOR HUGO İLE İYİ BİR TANDEM OLUŞTURDU

Takvim'in haberine göre, Ahmetcan Kaplan için Fransa'dan ve Almanya'dan teklifler var. Bordo-mavililerin 19 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezonun ikinci yarışında bulduğu şansı iyi değerlendirdi ve Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Ahmetcan Kaplan'ın Vitor Hugo ile yakaladığı uyum dikkat çekmiş ve bu başarılı tandem Abdullah Avcı'nın elini rahatlatmıştı.

LILLE VE FRANKFURT DEVREDE

Sol ayaklı bir stoper olarak sağ stoper bölgesinde başarılı işler ortaya koyan genç oyuncu için daha önce Fransa'nın Lille kulübü devreye girmişti. Ahmetcan Kaplan için bir başka Avrupa ekibinin de devrede olduğu ortaya çıktı.

Alman ekibi Eintracht Frankfurt'un sezon sonunda 19 yaşındaki stoper için teklif yapmaya hazırlandığı ve Trabzonspor'dan ön fiyat için nabız yokladığı öğrenildi.