Virtus Bologna, Fenerbahçe Beko'dan Nando De Colo'yu transfer etmek istiyor

Fenerbahçe Beko'da başantrenör Zeljko Obradovic ile yeni sözleşme için görüşmeler sürerken flaş bir ayrılık gerçekleşebilir. İtalyan basınında yer alan habere göre Virtus Bologna, Sarı-Lacivertlilerin yıldızı Nando De Colo'yu kadrosuna katmak istiyor. Milos Teodosic'i transfer ederek dikkatleri üzerine çeken İtalyan ekibi, De Colo'nun da işini bitirerek müthiş ikiliyi yeniden bir araya getirmek amacında.

Bu sezonu EuroCup'ta geçiren ve EuroLeague'e katılım hakkını kısa süre içinde elde etmek isteyen İtalyan ekibi Virtus Bologna, EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Nando De Colo için devreye girdi.

Il Resto Del Carlino'ya göre İtalyan ekibi, Nando De Colo'yu transfer ederek EuroLeague hedefini güçlendirmek istiyor.

Bir sonraki sezon EuroLeague'de yer edinmeyi planlayan Virtus Bologna, Panathinaikos'un yeni sezonda olmaması durumunda dahil edilebilecek ekiplerden biri olarak gösteriliyor.

TEODOSIC İLE YENİDEN BİR ARAYA GELEBİLİR

Yarıda kaldığında İtalya Ligi'nin lideri konumundaki Sasha Djordjevic'in takımı, daha önce de Milos Teodosic transferiyle dikkat çekmişti. De Colo'nun CSKA'dan takım arkadaşı Milos Teodosic ile yeniden bir araya gelebileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe Beko'da bu sezon beklentileri tam olarak karşılayamamış gözükse de Nando De Colo, EuroLeague'deki 15.9 sayı ortalama ile Sarı-Lacivertliler'in en skorer ismi konumundaydı.

(Fanatik)