Ve transfer resmen açıklandı! Viorel Moldovan sonrası Fenerbahçe'de bir ilk

Fenerbahçe, Viorel Moldovan'dan sonra ilk Rumen futbolcu transferini yapıyor. Tam 22 yıl önce Fenerbahçe'den ayrılan Viorel Moldovan, Sarı-Lacivertli formayı sırtına geçiren son Rumen futbolcu olmuştu. İşte sürpriz transfer gelişmesinin detayları...

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de son Rumen futbolcu olarak Viorel Moldovan kayıtlara geçerken, Sarı-Lacivertliler tarihinin 6. Rumen futbolcu transferini yapmaya hazırlanıyor.

VİOREL MOLDOVAN 2 YIL FENERBAHÇE FORMASI GİYMİŞTİ

Fenerbahçe, Viorel Moldovan'ı 1998-99 sezonu başında Coventry City'den 4,2 milyon euroya transfer etmiş ve Rumen forvet 2 yıl Sarı-Lacivertli formayı terletmişti. Fenerbahçe ile 59 maça çıkan Viorel Moldovan, 34 gol 10 asistlik katkı vermişti.

Fenerbahçe'de sürpriz Serdar Dursun gelişmesi! Ümraniyespor maçı sonrası olanlar oldu

5 MİLYON EUROYA SATILMIŞTI

Fenerbahçe 2000-01 sezonu başında ise Viorel Moldovan'ı 5 milyon euro karşılığında Nantes'a satmıştı. Moldavan böylece Fenerbahçe forması giyen son Rumen futbolcu olarak kayıtlara geçmişti.

FENERBAHÇE, TARİHİNİN 6. RUMEN TRANSFERİNİ YAPIYOR

Viorel Moldovan'dan önce Sabin İlie, Mircea Sasu, İlie Datcu ve İon Nunweiller gibi Rumen futbolcular Fenerbahçe forması giymişti. Sarı-Lacivertliler şimdi tarihinin 6. Rumen transferini yapmaya hazırlanıyor.

Taraftarlar Vincent Aboubakar'ı beklerken Fenerbahçe'den çıldırtacak forvet hamlesi!

OYUNCUNUN MENAJERİNDEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Playsport'ta çıkan habere göre Fenerbahçe, Claudiu Petrila'nın transferi için Cluj'a resmi teklifini sundu. Oyuncunun menajeri Sergiu Bodea'dan da konuyla ilgili açıklama geldi. Menajer Bodea, "Transferiyle ilgili temaslar oldu. Yaklaşık 5 milyon euro düzeyinde bir bonservis üzerinde görüşülüyor. Size söyleyebileceğim şey, Türkiye'den bir takımın onun için ileri görüşmelerde olduğu. Hafta sonuna doğru Petrila'nın geleceğiyle ilgili daha net bir fikre sahip olacağız" ifadelerini kullandı.

41 MAÇTA 14 GOLLÜK KATKI VERDİ

Geride bıraktığımız sezonda Cluj formasıyla toplam 41 maça çıkan 21 yaşındaki sol kanat, 10 gol, 4 asistlik katkı vermişti. Sözleşmesinin son yılına giren oyuncunun güncel piyasa değeri 1,5 milyon euro.

aksam.com.tr