Vincenzo Montella'dan Dünya Kupası açıklaması! ''Hasreti bitirmek istiyoruz''

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galler ile oynanacak UEFA Uluslar Ligi maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Montella, ''22 senelik Dünya Kupası hasretini bitirmek istiyoruz'' dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galler ile oynanacak UEFA Uluslar Ligi maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Montella, "22 senelik Dünya Kupası hasretini bitirmek istiyoruz" dedi.

İşte Vincenzo Montella'nın açıklamaları;

"Böyle bir turnuva geçirdiğimiz için gururluyuz. Son maçta daha farklı bir skorla ilerleyebilirdik ama hayalimizi durdurmak zorunda kaldık. bütün futbolcularıma verdikleri performans için teşekkür ediyorum. Bu Avrupa Şampiyonası'ndan sonra sevgi yağmuruna tutuldum. Tanıdıklarım ve tanımadıklarım insanlar İtalya'da kendi ülkeleri elendikten sonra bizi destekledi. Ama artık bu geride kaldı. Yeni bir maceraya başlıyoruz. Uluslar Ligi, Dünya Kupası için önemli bir bilet. 22 yıllık hasreti bitirmek istiyoruz. Eylül ayı futbolcular için kritik bir aydır. Maç ritmi oynayarak kazanılabiliyor. Premier Lig'in ne kadar zor bir lig olduğunu biliyoruz. Galler'in oyuncularının bir çoğu orada oynuyor. Böyle bir maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Bu tarz maçları kestiremiyorsunuz bazen ama yarın için en iyi şekilde hazırlandık ve saatleri sayıyoruz."

"2 HATA ELENMEMİZE SEBEP OLDU"

"Çok güzel duygular yaşadığımız bir Avrupa Şampiyonu oldu. Birden çok duyguyu yaşadık ama son maçımızda iki tane net hata vardı. O hatalardan bir tanesi verilmeyen kırmızı kart ve 2. golde yapılan faul. Onlar olmasa belki daha farklı olurdu. Ben geldiğim günden beri 16 basamak yükseldik. Futbolda geçmiş diye bir şey yok. Geleceğe odaklanmamız gerekiyor. Ben genel olarak oyun prensiplerinin üzerinde durmayı seviyorum. Kadromdaki futbolcuların en iyisini seçiyorum. Gelecek zamanda bütün futbolcuları değerlendirmemiz gerekiyor."

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ: GERİ DÖNDÜĞÜM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

"Tekrardan burada olduğum için çok mutluyum. Şampiyonada takımımız tüm ülkemizi gururlandırdı. Takım arkadaşlarımıza ve hocamıza teşekkür ediyorum. Şimdi yeni hedeflerimiz var. A Ligi'ne yükselmek istiyoruz. Bütün hazırlıklarımızı yaptık. Yeni hedeflere emin adımlarla ilerleyeceğiz."

"Son turnuvada taraftarımızın ne kadar istekli olduğunu gördük. Dünya Kupası'na uzun süredir gidemiyoruz. İnşallah bu jenerasyonla oraya gitmek en büyük hedefimiz. Dünya Kupası için elimizden geleni yapacağız. Yarından itibaren her şeyimizi vermeye hazırız."

"Herkes gibi biz de çok mutlu olduk. Hakan Çalhanoğlu uzun yıllardır ülkemizi temsil ediyor. Hakan Ballon d'Or'a aday oldu. En az onun kadar sevindim. Arda Güler de inşallah sakatlık yaşamadan en iyisini verir ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eder. Onlar adına mutluyuz."