Vincenzo Montella o ismi özellikle tebrik etti

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, konuk ettikleri Kayserispor ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası konuştu. Vincenzo Montella, tecrübeli stoperleri Samet Akaydın'ın performansını özellikle tebrik etti.

MONTELLA: İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, oyuncularını tebrik ederken, "İkinci yarıda oynanan futbol önceden tahmin ettiğimiz bir futboldu. Futbolcularımızı tebrik etmek istiyorum. Çok fazla enerji sarf ettiler. Bir daha ki haftaya hazırlanmamız gerekiyor. Samet Akaydın'ı da tebrik etmek istiyorum. Hem kaptanlığımızı yaptı hem de çok iyi bir performans sergiledi. Bu sonucu da kabul ederek, tekrardan çalışmalara başlayarak istediğimiz sonuçları tekrardan almak için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

"MAÇ BÖYLE SONUÇLANDI BUNU KABUL ETMEMİZ LAZIM"

Maçta 2-0'ı yakalayabilecekleri pozisyonları bulduklarını aktaran Montella, "Bu maça aslında baktığımızda 2-0'ı yakalayabileceğimiz pozisyonlar vardı. Maç böyle sonuçlandı ve bunu kabul etmemiz lazım. Yolumuza devam etmeliyiz. Tabi ki de kazansak bizim için mükemmel bir gün olurdu ama maalesef beraberlikle bitti" ifadelerini kullandı.