Vincent Aboubakar'dan 3. Süper Lig macerası! Yer yerinden oynayacak...

Vincent Aboubakar Beşiktaş'la damgasını vurduğu Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Kamerunlu yıldızla ilgilenen Fenerbahçe, Vincent Aboubakar ile Süper Lig'deki golcü sorununu kökten çözmek istiyor. İşte detaylar...

AKŞAM

Fenerbahçe, Vincent Aboubakar'ı Süper Lig'e Jorge Jesus önderliğinde geri getirmek istiyor. Şampiyon olacak bir takım konusunda hazırlıklar devam ederken Başkan Ali Koç ve Jesus, hücum hattına takviye yapacaklarını açıklamıştı.

Shakira'dan sonra... Gerard Pique'ye bir şok da Barcelona'dan: Hayatının şokunu yaşadı

VINCENT ABOUBAKAR'IN SÜPER LİG HASRETİ KISA SÜREBİLİR

AKŞAM'ın Rusya'dan Metartings'den aktardığı haberine göre; golcü transferinde öncelik Vincent Aboubakar'da. Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayan 30 yaşındaki Kamerunlu forvet, Al Nassr'da mutlu değil ve ayrılmak istiyor. Vincent Aboubakar, geçmiş dönemde de takımıyla birkaç idmana çıkmamış ve bu hareketiyle ayrılmak istediğini herkese ilan etmişti.

Geçit yok, Zehra Güneş var! İnanılmaz anlar: Tarih yazdı

FENERBAHÇE'NİN TRANSFERDE İKİ FORMÜLÜ VAR

Oyuncunun Al Nassr ile 2024'e kadar mukavelesi bulunuyor. Bu transfer için ortada iki formül bulunuyor. Birincisi satın alma opsiyonuyla kiralama, ikincisi ise bonservisiyle satın alma... Burada izlenecek yol, Al Nassr'ın talepleri sonrasında belli olacak.

Eğer yüksek bir bonservis talep edilirse, SarıLacivertliler, satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunacak. Ancak makul bir bedel talep edilirse, oyuncu tapusuyla Sarı-Lacivertliler'e geçecek. Aboubakar'ın tavrı transferde oldukça önemli.

Fenerbahçe'ye Eljif Elmas piyangosu! Dünya devinden çılgın teklif

"VINCENT ABOUBAKAR KOMPLE BİR FORVET"

Kamerunlu futbolcunun yönetimle görüşerek devam etmek istemediğini söylemesi bekleniyor. Bu durumda talep edilecek rakam da düşecek. Böylece Fenerbahçe'nin eli rahatlayacak.

Jorge Jesus'un, "Komple bir forvet" dediği oyuncuyu çok istediği öğrenildi. Sırtı dönük de oynayabilen Aboubakar, sadece attığı gollerle değil yaptığı asistlerle de forma giydiği takımlara üst seviyede katkı yaptı. Ayrıca tecrübesiyle takımdaki genç oyunculara da rol model olabileceği konuşuluyor. Aboubakar için tüm şartlar sonuna kadar zorlanacak

Alexandru Cicaldau için yolun sonu! Transferini resmen açıkladılar...