Vincent Aboubakar 17 maç sonra bir ilki yaşadı

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, 17 maç sonra ilk 11'de yer aldı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 31'inci haftasında deplasmanda Başakşehir'e konuğu oldu. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayan karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetti. Zorbay Küçük'ün yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ile Erdem Bayık yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Süper Lig'in 30'uncu haftasında oynanan Antalyaspor karşılaşmasının 11'ine göre Başakşehir önünde 4 değişikliğe gitti. Antalyaspor maçında oynayan Worrall, Amartey, Emrecan Terzi ve Cenk Tosun Başakşehir mücadelesinde yer almadı. Bu oyuncuların yerine Portekizli tecrübeli teknik adam; Necip Uysal, Zaynutdinov, Ghezzal ve Aboubakar'ı sahaya sürdü.

Beşiktaş, Başakşehir karşısına şu ilk 11 ile çıktı:

"Mert Günok, Svensson, Necip Uysal, Colley, Zaynutdinov, Gedson Fernandes, Ghezzal, Muçi, Rashica, Semih Kılıçsoy, Aboubakar."

ABOUBAKAR 17 MAÇ SONRA 11'DE

Beşiktaş'ın 32 yaşındaki Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar, Süper Lig'de 17 maç sonra ilk 11'de başladı. Aboubakar son olarak Süper Lig'in 14'üncü haftasındaki MKE Ankaragücü mücadelesine ilk 11'de başlamıştı. Vincent Aboubakar, bu sezon tüm kulvarlarda siyah-beyazlı formayla 11 gol, 3 asistlik performans sergiledi.