Victor Nelsson'da beklenmedik gelişme... Galatasaraylılar bu habere çok kızacak

Victor Nelsson, Marcao ve Kerem Aktürkoğlu'nun kaderi 11 Haziran'daki seçime bağlı. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun seçildiği takdirde başta Victotr Nelsson olmak üzere Marcao ve Kerem Aktürkoğlu'nu satış listesine koyacağı iddia edildi. Marcao ve Kerem'in transferleri yüksek sesle dile getirilirken aynı akıbete Victor Nelsson'un da uğrama ihtimali Galatasaraylıları kara kara düşündürüyor.

Aksam.com.tr

Galatasaray'da hiç şüphesiz transferin üç gözde ismi var: Victor Nelsson, Marcao ve Kerem Aktürkoğlu... Sarı-kırmızılılarda 11 Haziran'da yapılacak olan seçimde adaylardan Dursun Özbek, Victor Nelsson, Marcao ve Kerem Aktürkoğlu'nu takımda tutup var olan kadronun eksiklerini giderip güçlendirmek isterken Eşref Hamamcıoğlu'nun planı ise 25 milyon euroluk ödenmesi gereken parayı bu üç ismin satışından tahsil etmek.

Gökhan Töre'de mutlu son! İstanbul'da kaldı

"VICTOR NELSSON, MARCAO VE KEREM AKTÜRKOĞLU'NU SATACAĞIM"

Sabah yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'daki seçim gündemini köşesine taşıdı ve su satırlara yer verdi:

Haziran ayında Galatasaray'ın 25 milyon euroluk ciddi ödemesi var. Bu ödemeler Radamel Falcao'ya, Mustafa Muhammed'in bonservisine, Olimpiu Morutan ile Alexandru Cicaldau'nun transfer taksitlerine ve Berkan Kutlu için Alanya kulübüne yapılacak. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'na üyelerle yaptığı zoom görüşmesinde, "25 milyon euroyu nasıl ödeyeceksiniz?" diye soruldu. Sayın Hamamcıoğlu'nun, "Nelsson, Marcao ve Kerem'i satacağım" dediği bilgisine ulaştım. Bu söylemin iki önemli hatası var: 1- Marcao, Kerem ve Nelsson, Galatasaray omurgasının vazgeçilmezleridir. Yerlerine aynı kalitede oyuncu koyamazsınız. 2- Oyuncu satışından bahsetmek alıcı konumundaki kulüplerin pazarlıkta ellerini güçlendirir.

Bir devrin sonu: Cristiano Ronaldo'yu yıkan karar resmen açıklandı

"VICTOR NELSSON SATILAMAZ"

Özellikle Marcao ve Kerem'in yazın takımdan ayrılması sürpriz olarak görülmezken savunmanın bir diğer gediklisi Nelsson'un da aynı akıbete uğrama ihtimali taraftarları öfkelendirdi. Twitter'da kampanya başlatan Galatasaraylı taraftarlar Danimarkalı oyuncunun satılmasına sıcak bakmıyor.

Çılgın proje! Dursun Özbek gelir gelmez bunu yapacak! Galatasaray'da 2017 esintisi