Victor Nelsson için son teklif ortaya çıktı! İşte ödeme planı ve bonus şartları...

Sevilla'nın Victor Nelsson için Galatasaray'a yaptığı son teklif ortaya çıktı. Galatasaray, Victor Nelsson için 20 milyon euro beklerken, Sevilla'nın son teklifi 15+3 milyon euro oldu. İşte detaylar…

Galatasaray'da Victor Nelsson transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sevilla, başarılı stoper için Galatasaray'ın kapısını önce 12 milyon euro (4 eşit taksit) ile çalmış ve Sarı-Kırmızılılar bu teklifi direkt reddetmişti.

VİCTOR NELSSON İÇİN SEVİLLA'NIN SON TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Sevilla, Victor Nelsson için Galatasaray'ın kapısını bir kez daha çaldı. Teklifini revize eden İspanyol ekibi, yine 4 eşit taksitte 15 milyon euro ödeyeceğini bildirdi. Öte yandan Sevilla, Nelsson için 3 milyon euroluk da bonus önerdi.

SON TAKSİT 2025 YILINDA

Ajansspor'un haberine göre Sevilla, Victor Nelsson'un 3 milyon 750 bin Euro'luk taksitlerinin ilkini 30 Ağustos'ta ödeyecek. 2. taksit tam 1 yıl sonra; 3. taksit 30 Ağustos 2024 ve dördüncü ve son taksit 5 Haziran 2025'te verilecek.

3 MİLYON EUROLUK BONUSUN ŞARTLARI...

Sevilla ayrıca Nelsson resmi maçların yüzde 70'inde oynar ve diğer başarı kriterleri gerçekleşirse 3 milyon Euro bonus ödemeyi de önerdi. Nelson için bir başka bir teklif yapmayacak İspanyol ekibi Galatasaray'ın yanıtını beklemeye başladı.

VİCTOR NELSSON'UN GALATASARAY KARNESİ

Geride bıraktığımız sezonda Galatasaray'ın 7 milyon euroya kadrosuna kattığı Victor Nelsson, Sarı-Kırmızılı forma altında toplam 47 maça çıktı ve 1 gollük katkı verdi. Galatasaray'la 4 yıl daha sözleşmesi olan 23 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 12 milyon euro.