Fenerbahçe’nin yeni transferi Victor Moses kimdir kaç yaşında? Victor Moses kimdir?

Fenerbahçe’nin yeni transferi Victor Moses kimdir? Victor Moses kimdir kaç yaşında sorularına sarı lacivertli taraftarlar yanıt arıyor. Ligin ikinci yarısı için kadrosunu güçlendirme çalışmaları yapan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürüyor. Fenerbahçe transfer gündemine Victor Moses’i aldı. Peki Victor Moses kimdir kaç yaşındadır? Gol sorununu çözmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, transfer hedefinde olan Chelsea'nin yıldızı Victor Moses'a haber gönderdi.

Victor Moses kimdir kaç yaşındadır? Fenerbahçe’nin yeni transferi Victor Moses kimdir? Victor Moses hakkında sarı lacivertli taraftarlar araştırma yapıyor. Gol sorununu çözmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, transfer hedefinde olan Chelsea'nin yıldızı Victor Moses'a haber gönderdi. Fenerbahçe'de transfer gündemi tüm yoğunluğuyla devam ediyor. Hücum bölgesine takviye yapmak isteyen ve bu doğrultuda Chelsea'nin sağ kanat oyuncusu Victor Moses'ı listenin ilk sırasına koyan sarı-lacivertli ekip, Nijeryalı oyuncuya rest çekti.

VİCTOR MOSES KİMDİR?

Nijerya’nın Kaduna kentinde dünyaya gelen 1990 doğumlu Victor Moses 28 yaşında ve sağ kanatta oynuyor. Zaman zaman sol kanat ve forvette de görev yapamayan ünlü futbolcu ilk olarak İngiltere Premier Lig kulüplerinden Crystal Palace’ın dikkatini çekmişti. Burada 2 sezon forma giydikten sonra Wigan’a transfer olan Moses, ardından Chelsea tarafından 11,50 milyon Euro bedeliyle transfer edilmişti. Chelsea’de beklentileri karşılayamayan Nijeryalı futbolcu ardından Liverpool’a kiralanmıştı.

Liverpool’dan döndükten sonra bu sefer de Stoke City’e kiralanan Victor Moses, bir sonraki sene de West Ham United’a kiralanmıştı. 2016 yılından beri Chelsea adına top koşturan Moses, bu sezon yalnızca 6 resmi maçta forma şansı bulabilmişti. 

VİCTOR MOSES TRANSFER DETAYLARI

Uzun süredir süren pazarlıklarda Moses, yarım sezon için 2 milyon Euro talep etmiş, paranın peşin ödenmesini ve banka teminatı istemişti. 28 yaşındaki oyuncunun bu taleplerine karşılık Fenerbahçe'nin rakamı maksimum 1 milyon 250 bin Euro'ya yükselttiği ifade edilmişti. Bunun üzerine Moses düşünmek için süre istemiş ardından İngiltere basınına "Teklifler var ama önce İngiltere'de kalmak istiyorum" tarzında açıklamalar yapmıştı. Ancak şu ana kadar Nijeryalı yıldıza Ada'da resmi teklif yapan olmadı. Fenerbahçe de oyuncuyla iletişime geçip, "Acele karar ver. Cumaya kadar vaktin var" mesajını iletti. TRT Spor'a göre, Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar'ın ardından kadroya ikinci takviyesini yaptı. Habere göre, Fenerbahçe, Chelsea’den 28 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Victor Moses’i 1,5 yıllığına kiraladı. Bu transferin, Pazartesi günü açıklanacağı belirtildi.