Vedat Muriqi ilk maçında La Liga rekoru kırdı! İspanya ve İtalya'da gündeme oturdu

Vedat Muriqi Mallorca formasıyla ayağının tozuyla ilk maçına çıktı. İspanya Kral Kupası'ndaki ilk maçına Vallecano karşısında ilk 11'de çıkan Vedat Muriqi, takımının sahadan 1-0 yenik ayrılmasına engel olamadı. Öte yandan Kosovalı golcü, mücadelede çıktığı 22 hava topunun 15'ini kazanarak La Liga'da forma giyen futbolcular arasında bir ilki başardı.

aksam.com.tr

Vedat Muriqi Lazio'da beklenen performansı gösteremeyince İspanyol ekibi Mallorca'ya transfer olmuştu. Kosovalı golcü yeni takımında ilk maçına çıktı. Vallecano karşısında sahaya ilk 11'de çıkan Vedat Muriqi takımının mağlubiyet almasını engelleyemedi ve Mallorca sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Mallorca İspanya Kral Kupası'na veda ederken Real Vallecano yarı finale yükseldi.

Tüm dünya Atiba Hutchinson'ın golünü konuşuyor! Asist Larin'den! İşte o anlar...

VEDAT MURIQI NET GOLÜ KAÇIRDI

Kosovalı golcü yeni takımında çıktığı ilk maçta golle tanışabilirdi. Vallecano ile oynan Kral Kupası maçının 80. dakikasında altıpasın içerisinde boş kaleye yaptığı kafa vuruşundan yararlanamayan yıldız isim ilk maçında golle tanışma fırsatını da tepti. Kaçan bu gol sonrası Vedat İtalya basınında da gündem oldu. İtalyanlar Vedat Muriqi'nin kaçırdığı gol için "Ne büyük hata!" yorumunda bulundu.

Sürpriz Ersun Yanal görüşmesinde ikinci perde! Geri dönmeye hazırlanıyor

VEDAT İLK MAÇINDA LA LIGA REKORU KIRDI

Kosovalı golcü çıktığı ilk maçta ilginç bir istatistiğe de imza attı. Vedat Muriqi, Vallecano maçında çıktığı 22 hava topunun 15'inde başarılı oldu. Bu sezon hiçbir La Liga oyuncusu bunu başaramamıştı.

İrfan Can Kahveci büyük hayaline kavuşuyor! Geldiğinden beri bu haberi bekliyordu

aksam.com.tr