Vedat Muriqi adım adım Fenerbahçe'ye geliyor

27 yaşındaki forveti kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen F.Bahçe'ye İtalya'dan müjdeli haber geldi. Çizme basını, Vedat Muriqi'nin de yeniden Sarı-Lacivertliler'in formasını giymeyi hayal ettiğini yazdı.

AKŞAM

Fenerbahçe'nin Vedat Muriqi isteği gerçek oluyor... Kosovalı golcüyü Eylül 20220'de Lazio'ya satan Sarı-Lacivertliler, Vedat gittiğinden bu yana ileri uçta istikrar yakalayamadı. Bu sezon kadroya dahil olan Berisha ve Serdar Dursun'dan da istediği performansı alamayan Sarı-Kanarya, devre arasında Vedat'ı kadrosuna katmak istiyordu... Fener'in isteği yanıt buluyor. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre; Kosovalı santrfor da yeniden Sarı-Lacivertli formayı giymek istiyor. Corriere dello Sport da haberinde; "Vedat yeniden FB formasını giymenin hayalini kuruyor" dedi.

LAZİO GÖNDERMEYE SICAK

İtalyanlar, Vedat'ın Simeone Inzaghi'den sonra Sarri'nin de gözüne giremediğini ve Başkent Roma'da mutsuz olduğunu yazdı. Haberin içeriğinde ise; Kosovalı forvet, 36 maçta 17 gol attığı F.Bahçe'ye dönmek istiyor ve bu konuda eşi de aynı fikirde. Instagram hikayelerinden de rahat bir şekilde anlaşılıyor. Muriqi, Lazio için şu ana kadar tüm müsabakalarda sadece 203 dakika forma giyebildi. Lazio, Muriqi'nin sadece Fenerbahçe'ye değil, ocak transfer döneminde kiralık gitmesine izin vermenin yolunu arıyor.

SARRİ'DEN İZİN İSTEDİ

Roma kulübü, ocak ayında yeni bir forvet getirmek istiyor ve bu nedenle ilgilenen herhangi bir kulüple kiralık bir anlaşma yapmaktan mutluluk duyacak" ifadelerine yer verildi. Vedat Muriqi'nin de teknik direktör Sarri ile görüştüğü ve Fenerbahçe'ye gitmek için izin istediği vurgulandı. Transferin önündeki tek engel ise Lazio'nun talep ettiği kiralama ücreti. Mali anlamda sıkıntılı olan Sarı Lacivertli kulüp, bu soruna çözüm bulursa devre arasında Vedat Muriqi, 6 aylığına kiralanacak ve 1.5 yıl aradan sonra yeniden Saracoğlu'nun çimlerine ayak basacak. FB'nin Vedat için çözüm arayışında olduğu bildirildi.