Ve Zeljko Obradovic geri döndü! Transfer resmen açıklandı: Hedef şampiyonluk

Zeljko Obradovic flaş bir transfere imza attı. Partizan'ı çalıştıran efsane koç, yeni sezonun ilk transferini yaptı. THY Euroleague'e geri dönen Zeljko Obradovic, bu kez hedefi en tepeye koyarken ses getirecek ismi takımına kazandırdı.

aksam.com.tr

Zeljko Obradovic hayal kırıklığı yaşadığı yılın ardından yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Fenerbahçe Beko'da 7 yıl görev alan efsane koç, ilk takviyesini gerçekleştirdi. THY Euroleague'e geri dönen Zeljko Obradovic, yıldız isme 2 yıllık imzayı attırdı.

Ve Alexander Sörloth transferinde mutlu son! Taraftarların beklediği haber geldi...

ZELJKO OBRADOVİC'TEN SES GETİRECEK İMZA

Partizan'ı çalıştıran Zeljko Obradovic hem lig hem Avrupa'da kabus gibi geçen yılın ardından yeni sezona ciddi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yeniden ait olduğu THY Euroleague sahnesine dönen Zeljko Obradovic, yeni sezonun ilk transferini Danilo Andjusic ile yaptı.

TRANSFERLER SÜRECEK

Zeljko Obradovic'in ısrarları sonrası 2 yıllığına kadroya katılan 31 yaşındaki Sırp gard, 7 sene sonra takımına geri dönmüş oldu. Yeni sezonda hedefi zirveye koyan Zeljko Obradovic'in birkaç transfere daha imza atacağı belirtildi.

ZELJKO OBRADOVİC FENERBAHÇE'YE 7 YILDA 11 KUPA KAZANDIRMIŞTI

7 yıl çalıştırdığı Fenerbahçe'de 2017 yılında Euroleague şampiyonluğu yaşayan 62 yaşındaki Zeljko Obradovic, 4 Türkiye Basketbol Ligi, 3 Türkiye Kupası ve 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferi yaşamıştı.

aksam.com.tr

Hande Baladın depremi! Kanada-Türkiye maçında kıyamet koptu