Ve Yusuf Yazıcı transferi için resmi açıklama geldi! Trabzonspor'a müthiş para

Yusuf Yazıcı transferi için menajer Adem Cebeci'den bir açıklama daha geldi. Menajer Cebeci, Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova'yı sevdiğini ve orada kalmak için her şeyi yaptığını dile getirdi. Transferin 12 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla gerçekleşmesi halinde Trabzonspor'un kasasına da 2,4 milyon euro girecek.

aksam.com.tr

Yusuf Yazıcı'nın transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. CSKA Moskova'nın Lille'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Yusuf Yazıcı, Rusya kariyerine harika bir başlangıç yapmıştı. CSKA Moskova'nın milli futbolcumuzun opsiyonunu kullanacağı iddia edilirken konuyla ilgili oyuncunun menajeri Adem Cebeci'den açıklama geldi.

YUSUF YAZICI TRANSFERİ İÇİN RESMİ AÇIKLAMA

Rusya basınına konuşan Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, oyuncusunun CSKA Moskova'da kalmak istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova'yı sevdiğini belirten menajer Cebeci, "Orada kalmak için her şeyi yapıyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Adem Cebeci, Yusuf Yazıcı'nın yarın Rusya Kupası'nda oynanacak Spartak Moskova derbisine yüzde 80-90 oranında hazır olduğunu belirtti.

TRABZONSPOR'UN KASASI DA DOLACAK

CSKA Moskova Yusuf Yazıcı'yı Lille'den 12 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Transferin bu rakam karşılığında gerçekleşmesi halinde Trabzonspor'un kasası da dolacak. Söz konusu rakamın yüzde 20'sini yani 2,4 milyon euroluk kısmını Trabzonspor alacak. Böylece Bordo-Mavililerin Yusuf Yazıcı'dan kazandığı bonservis geliri toplam 19,9 milyon euroyu bulacak.

YUSUF YAZICI'NIN CSKA MOSKOVA İSTATİSTİKLERİ

CSKA Moskova formasıyla toplam 8 maça çıkan Yusuf Yazıcı 8 gol, 2 asistlik müthiş bir istatistikle Rusya kariyerine giriş yaptı. 25 yaşındaki milli futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

aksam.com.tr

Fenerbahçe'ye Arsenal piyangosu! Alexandre Lacazette transferinde son dakika

Bir taşla iki kuş! Merih Demiral'ın rekor transferi sansasyonel bir imzayı doğuracak

Özür diledi, futbola döndü! Fenerbahçe'de gerçek ortaya çıktı...