Ve Yusuf Yazıcı için resmî açıklama geldi! Herkesin gözü kulağı bu haberdeydi

Yusuf Yazıcı'dan sevindiren haber. Türkiye'nin İtalya ile oynayacağımı maç öncesi sakatlanan yıldız orta saha Rusya'da yürekleri ağza getirdi. CSKA Moskova forması ile müthiş bir form grafiği yakalayan Yusuf Yazıcı'nın sağlık durumu ile ilgili menajeri Adem Cebeci açıklamalarda bulundu.

Star Gazetesi

Yusuf Yazıcı'nın sakatlığı Rusya'da gündem oldu. Türkiye Milli Takımı'nın İtalya maçı kadrosundan sakatlığı nedeniyle çıkarılan 25 yaşındaki golcü orta sahanın durumu merak ediliyordu. CSKA Moskova tarafı da oyuncunun sakatlanmasıyla paniğe kapılmıştı. Yıldız oyuncu hakkında menajeri Adem Cebeci, Rusya basınından Sport24'e özel açıklamalarda bulundu.

"YUSUF YAZICI TAKIMINA KATILACAK"

Milli yıldızın sakatlığı sonrasında Adem Cebeci'nin açıklaması şu şekilde:

Yusuf Yazıcı yarın Moskova'ya uçacak. Kendisini İyi hissediyor. Yusuf'un sakatlığı çok ciddi gözükmüyor.

YUSUF YAZICI'LI CSKA MOSKOVA'NIN SON DURUMU

Rusya Premier Ligi'nde oynanacak 23. hafta mücadeleleri öncesinde CSKA Moskova 42 puana sahip ve 48 puanla lider konumunda bulunan Zenit'in ve 43 puanlı ikinci Dinamo Moskova'nın arkasında 3. sırada bulunuyor. 20 puanlı Ural ise 13. basamakta yer alıyor ve kümede kalma mücadelesi veriyor.

5 MAÇTA 6 GOL, 2 ASİST

Yusuf Yazıcı, CSKA formasıyla çıktığı 5 resmi maçta 6 kez fileleri havalandırırken, 2 de asist yaptı. 25 yaşındaki futbolcunun Rus takımıyla kiralık sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek.