Ve Yunus Akgün transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı

Süper Lig lideri Galatasaray'ın İngiliz ekibi Leicester City'ye kiraladığı Yunus Akgün için sıcak bir gelişme yaşandı. Milli oyuncu, mavililere veda ederek Galatasaray'a döndü ve Leicester için bu transfer resmen sona erdi.

HABER MERKEZİ

Galatasaray'ın sezon başında Leicester City'ye kiraladığı Yunus Akgün, sarı-kırmızılı takıma geri döndü.

Milli oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İngiliz ekibine veda etti.

Galatasaray ile Leicester City arasında yapılan kiralık anlaşmada şarta bağlı 9 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyordu. İngiliz ekibi, milli oyuncunun kiralama bedeli olarak Galatasaray'a 500 bin euro ödemişti.

İNGİLTERE PERFORMANSI

Geçtiğimiz hafta Türkiye'ye gelen ve Galatasaray'ı ziyaret eden Yunus Akgün, geride kalan sezonda Leicester City ile Premier Lig'e çıkma başarısı gösterdi. 23 yaşındaki futbolcu, İngiliz ekibinde 29 maçta 2 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu.