Ve Yunus Akgün hayırlı olsun! Masaya dahi oturmadılar

Yunus Akgün Galatasaray'a geri dönüyor. Adana Demirspor'da harika bir sezon geçiren başarılı futbolcu yeni sezonda Sarı-Kırmızılı formayı sırtına geçirecek. Adana Demirspor oyuncuyu kadrosunda tutmak istese de Galatasaray pazarlık masasına dahi oturmadan Yunus Akgün'ü geri çağırdı.

Sabah

Yunus Akgün yuvaya geri dönüyor. Bu sezon kiralandığı Adana Demirspor'da müthiş işler başaran genç futbolcu 2022-23 sezonunda Galatasaray'ın vazgeçilmez isimlerinden olacak. Öte yandan Yunus Akgün bu akşam Galatasaray formasıyla NEF Stadı'na çıkacak.

YUNUS AKGÜN NEF STADI'NA ÇIKIYOR

Sezonun ilk yarısında oynanan ve Adana Demirspor'un 2-0 kazandığı maçta Galatasaray'a 2 gol birden atan Yunus Akgün, için bu akşamki maç farklı bir anlam taşıyor. Galatasaray'a dönmeye hazırlanan Yunus Akgün, Adana Demirspor formasıyla NEF Stadı'na çıkıyor.

PAZARLIK MASASINA DAHİ OTURULMADI

Galatasaray gelecek sezon formayı Yunus Akgün'e emanet edecek. Adana Demirspor oyuncuyu kadrosunda tutmak istese de Sarı-Kırmızılılar, Adana ekibiyle pazarlık masasına dahi oturmadı.

YUNUS AKGÜN'ÜN İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla toplam 36 maça çıkan Yunus Akgün 8 gol 14 asistlik performans sergiledi. 21 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 5,5 milyon euro.