Ve yılın transferi gerçekleşiyor! Alexander Sörloth hayırlı olsun

Norveçli golcü Alexander Sörloth'da sıcak saatler yaşanıyor! İspanya'nın Real Sociedad takımında kiralık olarak forma giyen Alexander Sörloth, an itibarıyla gelecek sezon yine İspanya'da kalacak... İşte detaylar!

Eski Trabzonsporlu Alexander Sörloth, Avrupa'ya tekrar transfer olduktan sonra bir süre dikiş tutturamamış ve kiralık olarak İspanya'ya gönderilmişti.

ALEXANDER SORLOTH'DA KRİTİK GELİŞME

Trabzonspor'daki performansı ile dikkatleri üzerine çeken ve Alman ekibi RB Leipzig tarafından transfer edilen Alexander Sörloth, Bundesliga'da aradığını bulamamış ve İspanya ekibi Real Sociedad'a kiralama formülü ile transfer olmuştu.

İnişli çıkışlı performansının ardından nihayet bu sezon bekleneni veren Alexander Sörloth, İspanya ekibi tarafından tam not aldı!

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yetenekli Norveçli, yaz döneminde Real Sociedad tarafından bonservis bedeli ödenerek kadroya katılacak.

ÇOK FORMDA

Real Sociedad forması ile bu sezon toplam 34 maça çıkan ve 13 gol ile 2 asistlik özel bir katkı yapan Sörloth, takımının ligdeki başarısında büyük pay sahibi.

TRABZONSPOR DETAYI

Yapılan anlaşma gereği, Karadeniz ekibi de bonservisten ciddi bir pay alacak ve ek gelir elde etmiş olacak.