Ve yeni teknik direktör Nuri Şahin oldu! Hayırlı uğurlu olsun...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile sürpriz bir çıkış yapan Nuri Şahin, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın başına geçmesi beklenen Nuri Şahin'in yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile birlikte sürpriz bir çıkış yapan Nuri Şahin, Süper Lig devlerinden biri ile anlaşmak üzere. Sezon sonunda Antalyaspor'dan ayrılması beklenen genç teknik adamın anlaşmayı kabul ettiği iddia edildi.

EMRE BELÖZOĞLU YERİNE NURİ ŞAHİN

Spor Toto Süper Lig'de 6 şampiyondan biri olan Başakşehir, bu sezon Emre Belözoğlu ile bekleneni veremedi. Ajansspor'un haberine göre; İstanbul ekibinden ayrılıp Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile anlaşması beklenen genç teknik adam yerine Nuri Şahin'in getirileceği öğrenildi.

ANTALYASPOR İLE SÜRPRİZ BİR ÇIKIŞ YAPMIŞTI

Futbolu bırakmasının hemen ardından Antalyaspor'da göreve başlayan Nuri Şahin, Akdeniz ekibi ile geçtiğimiz yıl beklenmedik bir başarıya imza atmıştı. Bu durum neticesinde yıldızını parlatan genç hoca büyük takımların bir numaralı hedefi oldu.