Ve yeni teknik direktör 61 yaşında Jose Mourinho! Hayırlı uğurlu olsun...

Jose Mourinho için flaş bir gelişme yaşandı. 2021'in yazında başına geçtiği Serie A ekibi Roma'dan geçtiğimiz ara transferde ayrılan 61 yaşındaki çalıştırıcı Jose Mourinho'nun yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

2021'in yazında başına getirildiği Roma'dan ara transferde ayrılan Jose Mourinho'nun yeni adresi belli oldu. 61 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun yeni durağı Almanya Bundesliga olacak.

JOSE MOURINHO, ROMA'YA VEDA ETTİ

Serie A takımlarından Roma'da Jose Mourinho defteri geçtiğimiz ara transfer döneminde kapandı. İtalyan ekibiyle 2021-22 sezonunda Konferans Ligi'nde zafere ulaşan Portekizli çalıştırıcının yeni adresi uzun süredir merak konusuydu.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Bundesliga devi Bayern Münih, sezon sonunda Thomas Tuchel ile yolları ayırma kararı aldığını açıkladı. İngiliz basınında yer alan habere göre ise; Alman devi, Tuchel'den boşalan teknik direktörlük görevine Jose Mourinho getirilecek. Portekizli çalıştırıcı ile yapılan görüşmelerde büyük oranda anlaşmaya varıldı.

KARİYER ÖZETİ

Jose Mourinho, daha önceden Benfica, Leiria, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham ve son olarak da Roma'da görev aldı. 61 yaşındaki çalıştırıcı, bu sezon İtalyan ekibinin başında çıktığı 28 karşılaşmada maç başına 1.61 puan ortalaması yakaladı.