Ve yeni sportif direktör Volkan Demirel oldu! Transfer hayırlı uğurlu olsun

Genç teknik direktör Volkan Demirel için Süper Lig'de sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 41 yaşındaki çalıştırıcı Hatay'da yaşanan deprem sonrasında takımın ligden çekilmesi nedeniyle görevini bırakmıştı. Gelecek sezon için ise Volkan Demirel'in yeni göreve hazırlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Son olarak Süper Lig ekibi Hatayspor'u çalıştıran teknik direktör Volkan Demirel için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Ünlü yorumcu Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörünün Volkan Demirel olabileceğini ileri sürdü.

VOLKAN DEMİREL, HATAYSPOR'U ÇALIŞTIRMIŞTI

Volkan Demirel, bu sezon Süper Lig ekibi Hatayspor'u çalıştırmıştı. Hatayspor ile toplam 16 resmi maça çıkan teknik direktör Volkan Demirel, bu karşılaşmalardan 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak maç başına 1.38 puan ortalaması yakalamıştı. Yaşanan deprem felaketlerinin ardından Hatayspor, Süper Lig'den çekilmiş ve Volkan Demirel'in geleceği ise merak konusu olmuştu.

FENERBAHÇE İÇİN SÜRPRİZ İDDİA

Ünlü yorumcu Sercan Hamzaoğlu'ndan Fenerbahçe için sürpriz bir iddiada bulundu. Sarı-lacivertlilerin Jorge Jesus ile devam etmeyeceğini belirten Hamzaoğlu, "Volkan Demirel Sportif Direktör, Lucescu hoca olabilir." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe bu sezon Jorge Jesus ile Süper Lig'de 68 puan topladı ve 2. sırada yer aldı. Portekizli çalıştırıcının sezon sonu sarı-lacivertliler ile olan sözleşmesi sona erecek.