Ve yeni Mario Gomez bulundu! Beşiktaş'a geliyor...

Yeni Mario Gomez Beşiktaş'a! Michy Batshuayi sonrası golcü arayışlarına başlayan Beşiktaş, oyun tarzıyla Mario Gomez'i andıran Bas Dost'a talip oldu.

aksam.com.tr

Beşiktaş, yeni Mario Gomez etkisi sağlayacak Hollandalı golcü için irtibata geçti. Valerien Ismael'in istekleri doğrultusunda yeni sezon hazırlıklarına başlayan Kara Kartal, ilk önceliğini gol yollarına verdi. Bu doğrultuda, öne çıkan ilk isim Club Brugge'un golcüsü Bas Dost oldu.

YENİ MARIO GOMEZ OLABİLECEK GOLCÜ

Aksam.com.tr'nin Voetbal24.com'dan aktardığı haberine göre, Beşiktaş 32 yaşındaki tecrübeli golcünün transferinde önemli bir aşama kaydetti. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında Bast Dost'un Michy Batshuayi'nin yerine düşünüldüğü belirtildi.

BAS DOST'TA RAKİPLER ÇOK

32 yaşındaki futbolcunun Club Brugge'den ayrılmak üzere olduğu ifade edildi. Hollandalı futbolcunun ülkesinden Emmen ile Heerenven'in de tecrübeli golcüyü kadrosuna katmak istediği belirtildi.

BAS DOST'UN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Hollandalı futbolcu bu sezon Belçika ekibi Clubbe Brugge ile 35 maça çıktı. Bast Dost çıktığı 35 maçta 14 gol atma başarısı gösterdi ve asist katkısı da sağlayamadı.