Berkan Kutlu'yu sarsan haber! Ve yeni Fernando Reges yolda...

Galatasaray Berkan Kutlu'yu yerinden edecek yeni Fernando Reges'ini buldu. Cim-bom, seçim telaşesi içinde bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Berkan Kutlu'nun yerine yeni Fernando Reges olacak yıldız isim ile temasa geçeildi. İşte detaylar...

Fanatik

Galatasaray'dan Berkan Kutlu'yu da etkileyecek yeni Fernando Reges hamlesi. Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden başlayan sarı-kırmızılılara Almaya'dan sürpriz bir öneri geldi. Borussia Dortmund'un yıldız ismi Axel Witsel Cim-Bom'a önerildi.

BERKAN KUTLU YENİ FERNANDO REGES'İ BEKLİYOR

Fanatik'in haberine göre, Menajerler Galatasaray'a Axel Witsel'i önerdi. Sezon sonunda Borussia Dortmund ile sözleşmesi bitecek olan Belçikalı oyuncu kariyeri ve tecrübesi ile dikkat çekmekte.

Sarı-kırmızlı yönetim yüksek maliyetini düşürmesi durumunda Belçikalı orta saha oyuncusuna sıcak bakıyor. Daha önce Manchester City'den Fernando Reges'i kadrosuna katan ve başarılı performansı ile şampiyonluğa giden Cim-Bom Witsel'den de aynı verimi alabilir.

AXEL WITSEL SENELİK 6 MİLYON EURO KAZANIYOR

Borussia Dortmund'dan senelik 6 milyon euro kazanan Axel Witsel'e Galatasaray'ın teklif maksimum vermek istediği rakam 2.5 milyon euro. Sarı-kırmızılılar bu rakamın yanında, imza parası ve bonuslarla birlikte Axel Witsel'i ikna edilmeye çalışılacak.