Ve Uğurcan Çakır transferini açıkladı! 'Ayrılıklar hüzünlü olur' Ahmet Ağaoğlu detayı...

Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor macerası sezon sonunda bitiyor. Bordo-Mavililerle şampiyonluğa koşan Uğurcan Çakır, yeni sezonda Avrupa'ya açılıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu daha önce yaptığı açıklamada Valencia'dan Uğurcan Çakır için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi aldıklarını ve reddettiklerini açıklamış, başarılı kaleci için en az 15 milyon euro talep ettiklerini duyurmuştu.

Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa koşan Trabzonspor'da Uğurcan Çakır dönemi sona eriyor. Uğurcan Çakır'ın sezon sonunda Avrupa'ya transferine kesin gözüyle bakılıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu sezon başında yaptığı açıklamada başarılı kaleciye gelen resmi teklifi ve istedikleri rakamı açıklamıştı.

Nerden nereye! Trabzonspor'un yıldızıydı Tuzlaspor'a transfer oldu

Milliyet yazarı Cemal Ersen, Uğurcan Çakır transferine dair açıklamalar yaptı. Uğurcan Çakır'ın sezon sonunda büyük olasılıkla Trabzonspor'dan ayrılacağını belirten Cemal Ersen'in sözleri şöyle:

Ali Koç, Mesut Özil'i sildi! Fenerbahçe'de herkes bu iddiayı konuşuyor

"UĞURCAN ÇAKIR SEZON SONUNDA TRABZONSPOR'DAN AYRILIYOR"

"Trabzonspor büyük olasılıkla sezon sonunda Uğurcan ile vedalaşacak. Onun da şampiyonluk yaşamış bir takımın lideri olarak gözü arkada kalmayacak. Erce var, Arda var, Muhammed var. Trabzonspor'un kalesinde maden var. Sevgili Uğurcan. Ayrılıklar ve vedalar her zaman hüzünlü olur. Elbette kariyerin önemli. Seni sen yapan kulübüne önemli katkılar sağlayarak gideceksin. Ama lütfen parayı değil, geleceğini ve temsil edeceğin ülkeni düşün. Öyle bir kulübe git ki, dönüşün Tugay Kerimoğlu'nun Blackburn Rovers'dan ayrılırken yaşadığı gibi muhteşem bir final ile olsun!"

6-2'lik Tuzla hezimetinden sonra Galatasaray'dan sürpriz karar! Apar topar...

AHMET AĞAOĞLU TEKLİFİ VE TALEPLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sezon başında Uğurcan Çakır'ın transferine dair konuşmuştu. Valencia'dan satın alma opsiyonlu kiralama teklifi aldıklarını belirten Ahmet Ağaoğlu, öneriyi reddettiklerini ve Uğurcan Çakır için en az 15 milyon euro talep ettiklerini duyurmuştu. Başarılı kalecinin adı Inter de dahil birçok Avrupa deviyle anılmıştı.

Vedat Muriqi transferi hayırlı olsun! Kiralama ve satın alma bedeli belli oldu

UĞURCAN ÇAKIR'IN TRABZONSPOR İSTATİSTİKLERİ

Trabzonspor formasıyla tüm kulvarlarda toplam 142 maça çıkan Uğurcan Çakır, 35 karşılaşmada kalesini gole kapatmayı başardı. Bu arada 2014 yılında 50 bin euro olan değerini 2022'de 17 milyon euroya yükselten Uğurcan Çakır, Süper Lig'in en değerli oyuncusu konumunda.