Ve transferi duyurdular! Dünya yıldızı gidiyor, Merih Demiral geliyor

Atalanta forması giyen mili oyuncumuz Merih Demiral, dünya devine transfer oluyor. Son olarak Gian Piero Gasperini ile kavga eden Merih Demiral, takımdan ayrılmayı planlıyor. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta forması giyen milli oyuncumuz Merih Demiral, takımından ayrılmaya hazırlanıyor. Juventus döneminden bu yana genç oyuncunun peşinde olan Inter, transferi yaz transfer sezonunda bitirmeyi planlıyor. Geçtiğimiz günlerde Gian Piero Gasperini ile büyük bir tartışma yaşayan Merih Demiral'ın takımdan ayrılmaya istekli olduğu belirtiliyor.

MİLAN ŠKRİNİAR GİDİYOR, MERİH DEMİRAL GELİYOR

Inter forması giyen Slovak oyuncu Milan Škriniar'ın PSG'ye transfer olma ihtimali Inter yönetimini harekete geçirdi. Milli stoperin geçtiğimiz yıldan beri Fransa'ya transfer olma isteği Lacivert-siyahlıları düşündürüyor. Milan Škriniar'ın yerini başarılı bir stoper ile doldurmak isteyen Inter, Merih Demiral'ı gözüne kestirdi. İtalyan basınında çıkan haberlerde transferin tamamlandığı ve yaz transfer döneminde milli oyuncunun Milano'nun yolunu tutacağı aktarıldı.

GASPERİNİ İLE KAVGA ETMİŞTİ

Inter'e transfer olmak isteyen Merih Demrial'ın önündeki en büyük engel İtalyan teknik adam Gian Piero Gasperini, Oyuncuyu kaybetmek istemeyen kurt hoca, transfere izin vermeyince iki taraf arasında kılıçlar çekildi. İtalya basınında çıkan haberlerde Merih Demiral ve Gasperini arasında büyük bir kavga yaşandığı ve Merih'in takımdan ayrılmak istediği aktarıldı.

MERİH DEMRİAL'IN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Serie A ve İtalya Kupası'nda toplam 25 maça çıkan Merih Demiral, 1 gol atarken 1 de asist yaptı.