Ve Taylan Antalyalı için beklenen karar çıktı! Galatasaray daha fazla dayanamadı

Galatasaray'da Taylan Antalyalı'ya yedek kulübesi yolu göründü. Rizespor maçının kadrosunda radikal değişiklikler yapmaya hazırlanan Domenec Torrent, performansından memnun olmadığı ve yaptığı bireysel hatalarla dikkat çeken Taylan Antalyalı'yı yedek soyunduracak.

Fanatik

Galatasaray'da geride bıraktığımız sezonun vazgeçilmez isimlerinden olan ancak yeni sezonda istenen seviyeye bir türlü gelemeyen Taylan Antalyalı, son dönemde yaptığı bireysel hatalarla teknik ekibin de sabrını taşırdı. Domenec Torrent ligde bu hafta oynanacak Rizespor maçında kadroda radikal değişikliklere gitmeye hazırlanırken Taylan Antalyalı da takıma atılacak kesiklerden nasibini alacak.

Şansal Büyüka aylardır herkesin beklediği haberi verdi! 'Aldığım bilgiye göre...'

TAYLAN ANTALYALI'YA YEDEK KULÜBESİ YOLU GÖRÜNDÜ

Domenec Torrent performansından memnun olmadığı Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Halil Dervişoğlu ve Ryan Babel gibi isimleri Rizespor maçında yedek soyunduracak. Torrent bu isimlerin yerine Cicaldau, Berkan Kutlu, Patrick van Aanholt ve Bafetimbi Gomis'e ilk 11'de şans verecek. Bu isimlerin haricinde Emre Kılınç'ın da zorlu maçta formayı kapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hamza Hamzaoğlu küme düştü! Yeni takımı şaşırttı

GALATASARAY'IN RİZESPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray'ın Rizespor maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Pena, Omar, Nelsson, Marcao, Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Gomis.