Ve Süper Lig'de yılın transferi! Fabio Borini resmen açıkladı

Fabio Borini ile Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin adı geçiyordu... Sezonun flaş ismi Fabio Borini, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu ve Beşiktaş ile Fenerbahçe konusuna netlik kazandırdı. İşte tüm detaylar!

Süper Lig'in sürpriz yıldızı Fabio Borini, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu ve Fenerbahçe ile Beşiktaş konusuna netlik kazandırdı. İtalyan hücumcu, önümüzdeki yaz kritik bir karar vereceğini ve başka bir kulübe transfer olacağını belirtti.

FABIO BORINI'DEN FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'A TRANSFER AÇIKLAMASI

İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'e imza atmadan önce bir süre kulüpsüz bile kalan Borini, an itibarıyla büyük takımların radarında ve önümüzdeki yaz sansasyonel bir transfer yapacak.

Andrea Pirlo ile birlikte kariyerinde tekrar çıkışa geçen yetenekli kanat, büyük kulüplerin kendisi ile ilgilendiklerini doğruladı ve yazın transfer sürecinin tamamlanacağını açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

"Transfer haberleri doğru. Özellikle ligin ilk 5 sırasında bulunan takımların hepsi benimle ilgili bilgi aldı ve temasta bulundu. 32 yaşımdayım ve ben de kendi şartlarımı düşünmeliyim! Kontratım ise haziranda bitiyor... Hemen ardından da geleceğimle ilgili net kararı vereceğim. 3 taraf da aslında şartlarda anlaşamadı, bu nedenle şu an hala buradayız. Son olarak ise en doğru kararı vermeye çalışacağımı ve her teklife açık olduğumu söylemek isterim."

SÜPER LİG'İ SALLADI

Bu sezon harika bir performans gösteren Fabio Borini, Fatih Karagümrük forması ile 24 maça çıktı ve 16 gol ile 9 asistlik harika bir katkı sağladı.